България

Петков готви държавна измяна за Македония

Това, за което предупредихме, вече е в ход. Премиерът Кирил Петков усилено подготвя нещо, което може да се окачестви единствено като държавна измяна и предателство по отношение на националния ни интерес. Става въпрос за вдигане на българското вето, за да започнат преговори за присъединяване на Република Северна Македония към ЕС. На практика легитимирайки абсолютно всички антибългарски тези, действия и практики на македонистите в Скопие, извършвайки по този начин най-голямото национално предателство по Македонския въпрос, след това на БКП, довело до самото създаване на македонския проект и отродяването на българите в тези земи.

За това предупреди още вчера коалиционният партньор на Петков – Слави Трифонов. Това на практика бе потвърдено днес и от председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Стана ясно и каква е жалката цена на това предателство – одобряване на пренаписания План за възстановяване и устойчивост. Пренаписан изцяло така, че да облагодетелства олигарха Прокопиев (стоящ зад проекта “Продължаваме промяната”) и управляващите от ПП. Няколко стотин милиона от комисионни и процент от фирмите, на които ще бъде отредено изпълнението на 57-те инвестиции с обща стойност 13,52 милиарда лв. в Плана за възстановяване. Освен сериозните бизнес проекти, които Прокопиев готви в РСМ. Но каквито и безродници да са участвали в управлението до момента, не са си позволявали да преминат тази червена линия.

Нито едно правителство от 1989 г. насам, независимо колко е било корумпирано и некадърно, не си е позволявало да извърши национално предателство от такъв огромен мащаб. Това не бива да бъде допуснато по никакъв начин. Предателството трябва да бъде спряно преди да е извършено, защото последствията ще са катастрофални. Трябва за момент да оставим настрана всякакви други различия и да защитим националния си интерес. Гответе се за съпротива!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button