Чужбина

Киев ще ползва бесарабските българи за пушечно месо, никаква реакция на държавата ни

Българи от Бесарабия съобщават, че марионетния режим в Киев мобилизира младежи от малцинствата, включително българското, с цел да ги хвърли като пушечно месо срещу руското опълчение в Източна Украйна. Информацията идва от градове като Измаил на Дунав, Болград и други населени места с компактно българско население. Повиквателни са пратени дори на млади мъже, които работят в чужбина. Задължават се и всички, които разполагат със собствени коли, камиони или мотоциклети, да се явят с тях.

Според сънародниците ни, украинските власти мобилизират за боевете в Донецк и Луганск само представители на по-малките етнически групи. Именно там силите на проамериканския режим, подсилени с чуждестранни наемници, търпят най-сериозни загуби от опълчението.

Либералните демократи – главорези, които узурпираха властта в Украйна с подкрепата на САЩ, от самото начало систематично нарушават правата на българската общност в страната. През цялото това време, българската държава и продажната ни политическа класа не си мръднаха пръста да защитят интереса на нашите сънародници в размирния регион.

Дори сега, когато режимът на еврейския олигарх Порошенко се готви да превърне бесарабските българи в кървав курбан за американските геополитически интереси, реакция отново няма. Няма, защото цялата ни политическа класа обслужва същите задокеански господари, които се готвят да дестабилизират не само Украйна, но и Балканите. Докато подобни евтини политически проститутки определят дневния ред в държавата, не само интереса на българските общности зад граница ще е предаден, но и самата България ще бъде грабена, разкъсвана и все по-бързо убивана.

Подобни статии

Коментара

  1. Aми българите да се влючат при своите братя руснаци в опълчението, а не да помагат на онези киевски говеда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button