Анализи

Има ли връзка между хомосексуализма и педофилията?

Ако питате професионалните гей-активисти (тези същите със стабилно финансиране от задгранични фондации), ще ви кажат, че такова нещо няма. Ще анатемосат педофилията, ще побързат да заметът темата и да обърнат разговора в друга посока. И това е естествено, защото фактите не са в тяхна полза. Дори ако погледнем първите исторически документирани прояви на хомосексуализъм, тази връзка веднага се забелязва. В Древна Гърция сексуалните контакти между непълнолетни момчета и зрели мъже, дори са били законово регламентирани в някои полиси, като Спарта, Крит и Тива. Подобни връзки са считани за възпитателни от тези общества. Не случайно те загиват, също както загива и Рим, когато е погълнат от моралното разложение.

Но да не задълбаваме излишно в историята, а да погледнем съвремието. Не еднократно, видни дейци на гей-активизма са уличавани в педофилия. Сравнително пресен пример, преди година в САЩ бе арестуван 66 годишният Лари Бринкин, един от символите на гей-активизма в Сан Франциско. Да не забравяме и видният хомосексуалист, основал педофилска партия и асоциация в Холандия – Мартайн Уитенбогард. В същата тази Холандия – рай за гей-активистите, вече сериозно надигат глас и педофилите. Очевидно последните се ползват със сериозна подкрепа на държавно ниво, защото холандския съд отказа да забрани педофилската партия, тъй като не била опасна за обществото. Други две скандални педофилски организации – B4U-Act и NAMBLA, също са основани от хомосексуалисти. Конкретно NAMBLA (North American Man Boy Love Association) е създадена от Дейвид Торстад, виден гей-активист, бивш президент на Gay Activists Alliance (съюз на гей активистите), изтъкнат историк на гей-движението. Той открито заявява: „Крайната цел на движението за либерализация на хомосексуализма е постигането на сексуална свобода за всички: не само равни права за хомосексуалистите и лесбийките, но и свобода за сексуално самоизразяване на младежите и децата”. NAMBLA е била и активен член на „Международната асоциация на лесбийките и хомосексуалистите” (ILGA).

Самия Торстад открито твърди, че хомосексуализмът и педофилията са естествено свързани, а първият брой на вестника  „Gay Community News“ подканва движението да се върне към сексуалното освобождение, като за цел се поставя сексуалната свобода за всички, която включва и сексуални контакти с деца.

Изследване в „Archives of Sexual Behavior” (Архиви на сексуалното поведение) показа, че хомосексуалните мъже изпитват сексуално влечение към младежи.  Изследването сравнило сексуалните възрастови предпочитания на хетеросексуални жени, хетеросексуални мъже, хомосексуални мъже и лесбийки.  Резултатите показват, че за разлика от другите три групи, всички освен 9 от 48-те хомосексуални мъже предпочитат младежи от най-младата въсрастова група, която включва момчета на 15 години. В доклада „The Gay Report”, хомосексуалните изследователи Karla Jay и Allen Young представят информация, според която 73 процента от запитаните хомосексуалисти са правили секс с момчета които са били на възраст между 16 и 19 години или по-млади.  Американският „Journal of Sex Research” (Журнал за изследване на сексуалността) разкрива, че голяма част от жертвите на педофилия са  момчета. В хода на изследването се разбира, че съотношението хетеросексуални : хомосексуални извършители е 20 : 1.

Тъй като тези факти са компрометиращи за гей-активистите, се прави опит за тяхното потулване. Излиза се дори с откровено нелепи тези по този въпрос. Например американската гей организация „Human Rights Campaign” публикува становище, което гласи, че ако човек е блудствал с деца от същия пол, но е имал брак или е встъпвал в сексуален контакт с жена, не може да се счита за гей. Това обаче не пречи на гей-активистите да считат за хомосексуалист, човек, отказал се от сексуални отношения с жени и отдал се на перверзии с мъже.

Разбира се, всичко това не означава, че трябва да се постави знак за равенство между хомосексуалист и педофил. Просто данните говорят за това, че процентът на педофили е най-висок сред  хомосексуалните мъже. Не означава и че всеки с хомосексуални наклонности е гей-активист.

Всъщност гей-активистите са само част от хомосексуалисите. Това са хомосексуалисти възприели и борещи се за налагането на една определена политическа идеология, продукт на културния марксизъм. Това движение няма нищо общо с борба за права (такива хомосексуалистите имат). Най-тревожно е друго – фактите сочат към това, че следващата вълна на сексуални революционери са педофилите. За това борбата трябва да е за забрана и инкриминиране на тази идеология, а хората трябва да са наясно с опасността, която тя представлява.

Подобни статии

Един коментар

  1. (тези същите със стабилно финансиране от задгранични фондации) Всички тези фондации са създадени от Шорош , всичко свързано с педерастия , наркомания , педофилия и разложение СЕ ФИНАНСИРА от Джордж Шорош!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button