Чужбина

Изявление на Френската националистическа партия по повод атаките от 13-и ноември

Представяме ви декларацията на нашите приятели от новосформираната Френската националистическа партия, по повод кървавата драма в Париж. Ето пълният текст на изявлението:

“Ислямистките атаки, които окървавиха Париж на 13-и ноември и почерниха много френски семейства, целяха да убият главно бели хора – етнически французи или асимилирани такива. Ние изразяваме своята тревога. Такъв вид атаки засягат всички нас, тъй като всеки може да стане жертва.

Но тези атаки бяха предвидими и както изглежда, ще бъдат последвани от други, по-малко или повече зрелищни и кървави. Плахите, козметични мерки, предприети от лидерите на Петата република, няма как да прекратят тези бойни действия, чийто дълбок корен е във вековното противоборство между европейския, християнски свят и ислямския ориент. Тези лидери унищожиха френската армия, която вече не е способна да осигури нито външната, нито вътрешната сигурност на Франция. Те унищожиха духовният и интелектуален имунитет на французите, който е основната сила на всеки народ.

Сега тези събития ще бъдат използвани, за да се затегнат тираничните закони в Европа. Те ще бъдат извъртени, за да се използват срещу националистите, както срещу по-изявените френски националисти, така и срещу всички братя от други европейски страни, споделящи общата борба за защита на европейската идентичност и европейските нации.

За тези атаки е важно да се отбележи и освен, че една част бе насочена към ресторанти и други с нищо неоткрояващи се обекти, друга бе прицелена към емблематични за това декадентско, ориентализирано общество, символи (“хляб и зрелища”): Стад дьо Франс, популярно спортно и шоу съоръжение (където и Оланд бе по време на атаките) и залата Батаклан, собственост на евреи (и вече заплашвана от ислямисти, поради този факт), изнасяща музикални събития на упадъчни изпълнители.

Но ако действията на ислямистите са следствието, причината за него, първопричината трябва да се търси у френските лидери и у европейските лидери въобще, тъй като те са едни наемни агенти на глобализма и на антифренския и антиевропейски политически юдаизъм.

Тяхната благосклонност към ислямистите (да припомним, как на 5-и август, 2014 г., министър на вътрешните работи Бернар Казньов, заяви пред радио RTL: “Да възхваляваш джихада не е престъпление!”) и към продължаващата инвазия, която дори насърчават, това е първото им престъпление. Второто е участието им или подкрепата им за дестабилизацията на ислямския свят, от войната в Ирак през 1992 г., през интервенцията в Либия и подкрепата за “Арабската пролет”, до продължаващата и сега война в Сирия, всичко това, инициирано от Вашингтон.

Решението на ислямисткия проблем може да се намери едва, след като се отнеме възможността на подобни демократични режими и агентите им, да вредят на народите и да отслабват и унищожават вековната френска и европейска цивилизация. Нещо, което вършат от 1789 г., насам.

Днес повече от всякога, борбата на националистите е решаваща за оцеляването и възстановяването на Франция и европейската цивилизация!”

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button