България

За протестът на полицията и системата

Ясно е, че в основата на всяко действие на криминално-политическата върхушка в страната, винаги водеща е била крещящата и безгранична алчност. И тази алчност винаги е била в амалгама с подлостта и вродената тъпота на върхушката. Но ако до скоро се чудехме, кое все пак е доминиращо – подлостта или тъпотата, то вече имаме отговор на този въпрос. Очевидно тъпотата е взела връх. Защото няма друго обяснение на това, което наблюдаваме.

Не е тайна за никого, че единственото нещо, на което се крепи прогнилата, разкапваща се система са полицейските палки. И в момент на задълбочаващ се разпад, когато огромното мнозинство от народа с пълно право, неистово мрази политическата класа и я разпознава като убиец на нацията, идиотите от въпросната класа, решават да дразнят единствените, които крепят властта им – полицаите. Да, наистина са точно толкова тъпи.

Резултатът – първите наистина масови полицейски протести, които показаха реално, колко жалка и слаба е системата. Но тези протести не бяха разпознати от народа като кауза, която да подкрепи. И това е съвсем естествено, когато същата тази полиция многократно разпръскваше със сила недоволството на хората, за да опази системата, която в момента се гаври с нея. Ако полицаите искат да получат подкрепата на народа (а тя тепърва ще им е нужна), то първи трябва да направят крачката и да покажат едно съвсем различно отношение. Възможности за това времето ще им даде много.

Дано обаче едно нещо сте осъзнали истински господа полицаи. Десет или двадесет заплати няма да ви оправят положението. Дори да се направи временна отстъпка, системата, която до скоро защитавахте, така или иначе ще затрие бавно и мъчително вас и близките ви, както затрива и останалата част от народа ни. Не става въпрос за това правителство или за тази партия, а за цялата система, от която те са част. Пътят по който криминално-политическата сган е повлякла Родината ни води към сигурна гибел. И ако те имат на къде да бягат, то за вас и за близките ви изход няма – вързани сте тук, заедно с нас. А крахът се задава, не само за България, но и за цяла Европа. И наближава време разделно, когато ще трябва да решите, дали да застанете с народа. Не заради заплати, придобивки или нещо друго, а заради самото ни оцеляване като нация. Изборът е ваш.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button