България

За пореден път съда се изгаври с момчетата от Сандански

Едва седмица, след като на първа инстанция в Благоевград бе постановена парична гаранция от по 10 000 лева за Ники и Сашо, Апелативния съд в София отмени решението. Така на практика националистите остават в ареста, където прекараха вече десет месеца. Абсурдността на обвиненията и многобройните доказателства за невинността им за пореден път бяха напълно игнонрирани от магистратите. Последното решение на съда затвърждава впечатлението, че става въпрос за политически репресии. Въпреки, че първоначално определената сума за гаранцията на двамата бе непосилна за семействата им, националисти от различни организации се обединиха зад каузата и бе въпрос на време парите да се съберат. Това явно не се хареса на някой и се стигна до отмяна на решението. Ние обаче няма да се откажем, докато не видим съратниците ни свободни. Няма да забравим и отношението на някои институции и конкретни лица. А в бурни времена като днешните, не се знае кога ролите ще се разменят.

Подобни статии

Коментара

  1. Нека да привлечем повече внимание към този проблем, да изявим по ясно недоволството си или поне да окажем чрез едно събиране морална подкрепа на момчетата. Нека знаят, че сме на тяхна страна и не сме съгласни с обвиненията изпратени по техен адрес.

  2. Кои са тия продажни софийски съдии разплули се от корупция?Да направим протест пред жилищата им.За тях спокойствието е по важно от съдбата на българските момчета.ТЕЗИ СЪДИИ СА УБИЙЦИ.ДА ИМ РАЗВАЛИМ СПОКОЙСТВИЕТО БРАТЯ БЪЛГАРИ.ДА ИМ ГО ВЪРНЕМ ДВОЙНО.ВЕЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ТЪРПИМ .СВОБОДА ЗА НЕВИННИТЕ МОМЧЕТА ОТ САНДАНСКИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X