Анализи

Етническият терор срещу българите става все по-видим и нетърпим

Само за една седмица две брутални прояви на етнически терор спрямо българите пробиха през плътната завеса на политически коректна цензура, наложена от водещите медии. С надпис „смърт на гяурите” осъмна Стената на безсмъртните до паметника на Хаджи Димитър. В друг край на страната ни, българите от Бяла черква въстанаха срещу продължилия повече от три години, систематичен цигански тормоз. Геройски акт, който само може да служи за пример на всички населени места със сходна съдба.

Тези събития показват, че става все по-трудно истината да бъде укривана. Либералните лъжи за прекрасният етнически мир, който царувал в страната, но който злите български фашисти опитвали да унищожат, са все по-очевидни за все повече българи, а повтарянето на тези заклинания предизвиква все по-силна погнуса у нормалните хора. Истината е, че от десетилетия българите са подложени на непрекъснато засилващ се и ожесточаващ се от към бруталност, етнически терор. И ако криминалните цигани и фанатизираните потурнаци са инструментът на този терор, то основната причина за него е у политическата класа, подчинена на подривни организации като „Отворено общество” и БХК. Именно под техният надзор и инструкции, тези елементи бяха старателно превръщани в оръжие за унищожение на етническите българи. А основният съучастник на тези престъпници бяха продажните медии, които не просто прикриваха етническия терор, но и яростно се нахвърляха срещу всеки, осмелил се да каже истината. Политическата власт върза ръцете на полиция и съд и българите бяха оставени на произвола. За да се засили процеса на етническо прочистване, от скоро се внасят елементи и от Азия и Африка, под предлог, че са „бежанци”.

Българите обаче постепенно отрезняват и отказват да бъдат кротко изтребвани като добичета. Хората от Катуница, Розово, а сега и Бяла черква се надигнаха за да защитят правото си на живот, правото си да живеят спокойно в собственият си дом. Право, което либералните българомразци и политическите измекяри се опитаха да им отнемат. Те разбраха една много проста истина, която е добре да разберат всички българи – ако народа ни иска да оцелее като такъв, трябва да се обединим и да браним интересите си. Обикновените българи трябва да се самоорганизират, да се подкрепят, да се защитават организирано, когато обстоятелствата го налагат. Крайно наложително е, защото това, което би трябвало да е българска държава работи срещу интересите на народа ни и винаги застава на страната на престъпника, убиеца и грабителя. Спасението ни е в собствените ни ръце.

Подобни статии

Един коментар

  1. Рано или късно българският народ ще изтрезнее и разни отворени общества и комитети ще се чудят къде да се скрият.Бог да пази България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button