БНС

Антибългарската резолюция на ЕП заклейми и Луковмарш и БНС

Основният фокус на резолюцията, която прие Европейският парламент срещу България, въобще не е насочена към корупцията, а цели да притисне страната ни, за да ускори курса към приемане на откровено вредни, ултралиберални и антинационални политики. Това можем да заявим като организация, репресирана в момента от настоящата политическа власт в страната, която уж борят привържениците на документа. 

Сред основните “проблеми”, които резолюцията настоява да бъдат “решени” са “езика на омразата” (разбирай свободата да говориш това, което мислиш и особено да се противопоставяш на политическата коректност и либералната идеология) срещу сексуални и етнически малцинства. “Проблем” е и непризнаването на македонско малцинство и непризнаването на сепаратистите от ОМО Илинден. “Проблем” е, че няма гей бракове и хомосексуални двойки не могат да осиновяват деца у нас. “Проблем” е неприемането на Истанбулската конвенция. Целият документ е все в този дух и е насочен срещу отстояването на традиционни ценности и национални интереси. Събирателният образ на българина, обрисуван в документа, е на назадничав дивак, биещ жена си, мразещ всички етнически групи и тормозещ системно сексуалните малцинства.

Разбира се, има и похвали за “правилни” действия на властите. В точка 15 може да прочетете:

“приветства съдебната забрана на ежегодния неонацистки „Луков марш“ и започването на разследване на организацията, стояща в основата му – „БНС“;“

Това освен груба намеса във вътрешните ни работи е и пряко указание, какво трябва да правят властите от тук насетне – а именно да преследват и репресират националистите по всякакъв начин, без оглед на това дали действията са законни или не.

Трябва да имате предвид и друго – хората у нас, отговорни за приемането на този отявлен антибългарски документ, нямат никакъв проблем с корупцията на правителството. Те имат проблем с това, че не са във властта и не могат да се възползват от корупционните схеми. И ако влязат в следващия парламент, те няма да се посвенят да се коалират именно с ГЕРБ. А ако станат част от властта, бъдете сигурни в едно – те ще направят всичко по силите си в страната ни да бъдат въведени най-отвратителните и крайни либерални политики, само и само да си гарантират пълната подкрепа на Големия брат от Брюксел.

И докато антиевропейските и антибългарски сили в Европейския парламент приемат резолюции насочени срещу национализма и поощряват репресивните действия на правителството срещу нашата организация, ние получаваме все по-голяма подкрепа от истинските представители на европейските народи – националистите. Акции за солидарност с БНС вече бяха проведени в Германия, Унгария и Франция, такива предстоят и в други държави. Скоро ще публикуваме отделен материал за това.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button