България

Докато държавата поощрява циганския терор, ответната реакция ще се изостря

Вчера 67 годишен мъж разстреля четирима свои съседи – цигани, след което се простреля в главата. Скоро след това, стрелеца бе обявен за расист от разни морални уроди с претенции за правозащитници. Обяснението за инцидента, лансирано от медиите е повече от нелепо – скандал заради запалени гуми. Меко казано абсурдно е твърдението, че някой стреля по четирима души, след което се самоубива, защото му пречи дима. Очевидно стрелеца е човек, над който е упражняван системен тормоз до такава степен, че да хване оръжието, да се саморазправи и да посегне не собственият си живот. Колко медии съобщиха, че загиналият 26 годишен циганин е криминално проявен, а другият 22-годишен мъж, с опасност за живота, има над 40 криминални регистрации? Замислете се само, що за терор би подтикнал някой, към подобни отчаяни действия. Но никоя голяма медия няма да потърси истинската причина за случилото се. Това би означавало да се наруши статуквото, на което те слугуват.

Преди няколко седмици един охранител застраля непълнолетен циганин при опит за кражба. Складът в който стана инцидента е многократно ограбван от същите тези цигани. В САЩ, които ни дават за пример, на никой няма и да му хрумне да повдигне обвинение на охранителя, защитил собствеността от поредно посегателство. Тук обаче, той е съден за убийство. Но никой не взима мерки да бъдат прекратени системните кражби, извършвани от мургави апаши.

Друг инцидент се разигра на 17 март във вилната зона на Лясковец. Тумба от петима цигани нахлула в частен имот и докато го разграбвали, стопанинът се върнал и тъй като бил ловец, открил огън по тях. Крадците се разбягали, но след това двама от тях, с цялата си наглост, отишли в полицията за да подадат жалба, че по тях са стреляли. При проверка на полицаите се оказало, че са криминално проявени и осъждани за кражби и грабежи. Въпреки, че престъпниците са задържани, досъдебно производство е образувано и срещу собственика на имота, за неправомерно използване на законно притежавано оръжие.

Последния случай е изключетелно показателен за това, до колко безнаказани и толерирани от властите се чувстват циганските бандити, че в наглостта си стигат до там, да се оплакват когато някой им окаже съпротива при опит да го ограбят. Истината е, че от десетилетия се вихри зверски расистки терор над българите, упражняван от криминалната част на циганския етнос. И този терор е не само неглижиран от държавата, но дори е поощряван. Последното бе признато официално и от един от най-големите руски вестници – „Комсомолская правда”. Руските журналисти пишат: „Рекорден ръст на циганската престъпност в България. Най – страшното е, че полицията обичайно избягва да се намесва особено при случаи в по – малки и отдалечени селища, при които са пострадали възрастни хора. Ако въобще бъдат задържани, циганите се разпитват някак си и после тихомълком ги пускат да си вървят. Разследването след време се закрива поради изтичане на давност. Тази безнаказаност все повече озверява циганите в България и броят на извършените от тях престъпления расте подобно на лавина.” Те са категорични, че наглостта и агресията на българските цигани е невероятна и предвещава цигански терор върху цялата държава.

По-ясно и точно казано от това –  на къде? Вместо да се вземат мерки срещу тази безнаказаност, срещу хилядите жестоки, убийства, изнасилвания и грабежи, „българската” политическа класа и различни псевдоправозащитни организации, продължават да поощряват всичко това. Едните – защото това е техният електорат по време на избори, другите – защото обслужват външни интереси, желащи отслабването и разпада на държавата България. Общото между псевдоправозащитници и политици, също са и тесните им връзки с организираната циганска престъпност. Под предлог за интеграция се въвеждат мерки, които не просто не решават проблема, но и го задълбочават максимално. Че подобни опити за интеграция по отношение на циганския етнос не работят, официално и на висок глас призна и Франция. Според френските власти, мнозинството цигани просто не желаят да се интегрират. За това и бяха прогонени от там. Никоя европейска държава, до каквото и безумие да е докаран мултикултурализмът там, не би изтърпяла циганите да вършат това, което вече десетилетия правят тук в България. Само нашият псевдоелит е достатъчно слабоумен и безхаберен за да го допуска.

И за да говорим с конкретни примери – четири цигански партии ще подкрепят БСП на предстоящите избори. Нищо, че по конституция подобни етнически формации са забранени. Две от тях са свързани и с широко известни престъпници – Цветелин Кънчев и „цар” Киро. Не само че политиците не си извадиха поуки след Катуница, но и продължават да творят нови безумия. Курсът, който са поели води към унищожение на България.

Междувременно българите са оставени на произвола на цигански мародери. Произвол и тормоз, които стават все по-осезаеми и жестоки. Срещу масовият цигански терор не се взеха мерки след убийството на професор Калоянов, не се взеха мерки след убийството на Боби Райнов, не се взеха мерки след убийството на Ангел и смъртта на Павел от Катуница. Това са само най-известните случаи на жестоки и безнаказани убийства извършени от цигани. Хиляди още са убитите от расистки подбуди българи. И когато няма държава която да защити достойнството ти, имота ти, живота ти, сам трябва да го правиш. Колкото повече се засилва този терор, толкова по-остра ще е и реакцията срещу него. От години националистите предупреждаваме, че закона с цялата му строгост трябва да бъде твърдо прилаган към циганските бандити. Вместо това, политици връзват ръцете на полицията, а псевдоправозащитници се нахвърлят с целият си арсенал върху служители на реда, които са изпълнили дълга си. Явно овластените лумпени не си дават сметка до какво може да доведе това безумие, ако не му се сложи край. Едно е сигурно обаче – ако се продължава в тази посока нещата няма да завършат добре за псевдоелита.

Подобни статии

Коментара

  1. Браво за анализа! Срещу нас има незаконно обитавана къща от цигани. Стопанинът ежедневно проди в подлези и църкви, "жена" му, която на години е под възрасста и да му е дъщеря, ражда ежегодно, половината са захвърлени за осиновяване деца; човекът взема и инвалидна пенсия, тоест поне по 4 начина косвено ги изхранваме; наскоро направиха пожар чрез незаконния си ток – оппа, 5 начин, пожарната пак ние я плащаме; редовно събират боклуци – "наемателите" им, цял ден чукат и блъскат метали, децата им пищят по двора, лятото не можеш да отвориш врата, палят какво ли не – кабели, гуми… – сажди по прането ни често; 100 пъти9 идва полиция нощем, че като се върне болният от проситба – музика и запои, за обидите към жена му да не говорим – и аз искам кръв! В центъра на Варна живея, и това… При Бай Тошо ( не го ща!) манго в центъра по тъмно не ходеше… А, забравих – виждал съм ги и да крадат от строежите дървен материал и т.н. Лично съм им давал иначе дрехи, поздравявам ги и те мене и т.н. Не става възпитание и манталитет, обаче. Има и добри сред тях, но не изпъкват поради малцинството си.

  2. Браво за анализа! Срещу нас има незаконно обитавана къща от цигани. Стопанинът ежедневно проси в подлези и църкви, "жена" му, която на години е под възрастта и да му е дъщеря, ражда ежегодно, половината са захвърлени за осиновяване деца; човекът взема и инвалидна пенсия, тоест поне по 4 начина косвено ги изхранваме; наскоро направиха пожар чрез незаконния си ток – оппа, 5 начин, пожарната пак ние я плащаме; редовно събират боклуци – "наемателите" им цял ден чукат и блъскат метали, децата им пищят по двора, лятото не можеш да отвориш врата, палят какво ли не – кабели, гуми… – сажди по прането ни често; 100 пъти идва полиция нощем, че като се върне болният от проситба – музика и запои, за обидите към жена му да не говорим – и аз искам кръв! В центъра на Варна живея, и това… При Бай Тошо ( не го ща!) манго в центъра по тъмно не ходеше… А, забравих – виждал съм ги и да крадат от строежите дървен материал и т.н. Лично съм им давал иначе дрехи, поздравявам ги и те мене и т.н. Не става възпитание и манталитет, обаче. Има и добри сред тях, но не изпъкват поради малцинството си.

  3. Много си права, Ели!Не ти дочетох коментара,направо полудях!Тия мангали ми писнаха на к…!Никога не съм бил расист,но вече съм.Това не се издържа.Вервай ми!!!

  4. ами да им оставим на политиците тези храненици и да ги видим когато нема българи кой ще плаща данъци,вода и ток-вси4ки българи търсете и се спасявайте тука няма оправия то не бяха 4ервени,сини,царисти и вси4ки ни оправят …

  5. Ако скоро управляващите не се вслушат сериозно и не предприемат някакви ефективни мерки за цялостно справяне с този т.н. етнос, неминуемо на хората ще им писне и ще стане страшно! Аз не съм пряко потърпевш, но само като чета и виждам с очите си за какво иде реч ми кипва много яко! Не съм расист, но няма да търпя една прослойка, наричаща себе си роми да безчинстват, мързелуват, да харчат парите от нашите данъци, да се множът като плъхове, да обругават национални символи и личности, да ни излагат в Европа и т.н. и т.н. Всяко нещо има граница а тук сме на предела на търпимостта!!!

  6. За съжаление тази толерантна към циганите политика на "интеграция" се дирижира и финансира от запада и ЕС, а целта й е да не им се натресат при тях. Нормалните държави си пазят народа, а ние пак си даваме д-то…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X