България

Декларация срещу провеждането на гей парада в София

На 22 юни, Български Национален Съюз, Национална съпротива България и Сдружението на българските футболни привърженици организират „Национално шествие в защита на изконните български ценности и традиционното семейство, против пропагандата и парадите на содомията“. Сборен пункт са пилоните пред НДК, а началото е от 12:00 часа. Шествието е с обединителен, над партиен и общонационален характер. Поради тази причина, партийни знамена са забранени и единственият флаг, който ще се вее е българския трибагреник. Във връзка с проявата ви представяме общата декларация на трите организации:

Декларация на обединените български родолюбци

срещу

провеждането на 6-ият гей парад в София

На 22 юни този месец, столицата ни ще преживее за шеста поредна година унижението на така наречения гей парад. За шести път улиците на София, които някога са приемали маршовете на победоносните български войски, ще бъдат окупирани и поругани от сбъркани и нахални типове, натрапващи извратените си „ценности” на нашето, все още морално здраво и почитащо семейните традиции общество. Свидетели на тази шумно рекламирана и натрапвана гнусота ще са нашите деца, а сериозните разходи по осигуряване на огромна полицейска охрана, ще се платят с пари от нашите данъци.

   За пореден път лобито на гей организациите, щедро финансирано отвън, ще се наложи над общинските и държавни институции, които ще му позволят свободно да ерозира нашите традиции, нравственост и вековни ценности.

   За пореден път чужди посолства грубо и нагло ще се месят във вътрешните ни работи и ще ни поучават, как да се държим в собствения си дом и как трябва да приемем извратените „ценности” на содомията, отдавна превърнали се в норма в собствените им морално разлагащи се общества.

   Гей парада е абсолютно отрицание на изконните български ценности, съхранили народа ни през най-тежките и мрачни векове. Той не е просто едно безнравствено събитие, натрапващо по най-гнусен начин содомитска сексуалност. Не се свежда и само до нарушаване на правата на двете най-големи религиозни общности у нас – християни и мюсюлмани. Гей парада е елемент от една крайно опасна и унищожителна политическа идеология, продукт на културния марксизъм. Една идеология, налагаща тоталитаризъм от нов тип, прикрит под маската на политическа коректност и псевдотолерантност. Гей-активизмът и всичките му прояви (включително парадите) са  основен елемент от културна война на новите марксисти за подмяна на ценностите. Война целяща унищожението на традиционното общество и на неговата основна клетка – традиционното семейство. Наш дълг, като българи и родолюбци е да се изправим срещу това безумие и да защитим бъдещето на нашите деца.

   Ние – българските националисти, остро осъждаме предстоящия на 22 юни 2013 година гей парад в София и настояваме Столична община да го забрани, като подриващо обществения морал и застрашаващо правовия ред събитие. Настояваме и българската държава да заеме адекватна и достойна позиция по този въпрос, като всеки чужд посланик, обявил подкрепата си за тази манифестация на содомията, бъде обявен за персона нон грата.

   В рамките на тазгодишната съпротива срещу тази вредна и опасана проява, освен информационната кампания, имаща за цел да запознае хората с опасността от пропагандата на гей-активистите, ние – обединените български националисти, организираме и контрашествие за защита на традиционното семейство и исконните български ценности и морал. То ще се проведе същия ден  – 22 юни, като сборен пункт са пилоните пред НДК, а началото е в 12:00 часа.

Да живее България!

Подобни статии

Коментара

  1. Сакън недейте от комитета хелзински БХК може да заведат дело. То там за друго няма квалифицирани адвокати ама за такива, таковата може и да се намери де да знае човек.

  2. Педерастията е психическо заболяване, което трябва да бъде лекувано! Хич да не ми разправят, че било вродено! Педерастите да се регистрират и да им се слага жълта звезда не да ми афишират извращенията си като нормални и едва ли не да се фукат като благословени.

  3. УСПЕХ с начинанието! ПЪЛНА ЗАБРАНА на ПЕДЕРАСКИ фестивали и ПЕДЕРАСКИ филм Фестивали! Не на БОЛЕСТА рекламирана и поддържана от еврейския дявол ШОРОШ!

  4. Кой го няма в БГ бе? :Д хахаха На този твой коментар му викам – изцепка ! Нали ако ги нямаше нямаше да има и такива абсурдни протести ? Замислял ли си се?

  5. И не стига това ами стават все по-настоятелни и искат да бъде арестуван всеки хомохоб, искат да осиновяват деца и какви ли не още накуп извратенящини, а никой не се замисля за това, че има толкова самотни мъже и жени, които искат да осиновяват и по този начин да дадат едно светло бъдеще на детските души. Нека управляващите да направят процедурите за осиновяване още по-леки, вместо да се чудят как да дават права на всички болни и обратни мозъци. Това е престъпление спрямо нас нормалните.

    Да живее България!!! Долу обратните и техните извратенящини!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X