България

Да се нападат граничарите изпълнили дълга си е акт на държавна измяна

На всеки с поне малко здрав разум и логично мислене е ясно, че в момента Европа и България в частност са обект на добре организирано ислямистко нашествие. Близо 90% от прииждащите, които ни се представят като “бежанци” са мъже в разцвета на силите си. Огромното мнозинство са радикализирани мюсюлмани. Не са никак малко уличените като членове на ислямски терористични групировки. Самите те, с цялото си поведение демонстрират, че не са хора в нужда, а идват като завоеватели – грабят, рушат, изнасилват и нападат полицията. Това са фактите.

И поредният епизод от това нашествие се разигра вчера. Група от близо 50 крайно агресивни афганистанци – само млади мъже, премина нелегално границата ни с Турция и нападна трима български полицаи. При завързалата се схватка бе убит един от нападателите. Останалите бяха задържани. Полицаите изпълниха доблестно дълга си по защита на границата и неутрализираха опасната група. Поведение достойно за награда, особено при огромната заплаха надвиснала над Родината ни в момента.

Вместо това обаче, бързо се намериха изверги, които ги нападнаха защото са защитили България. Агента на чуждо влиание “генерал” Атанас Атанасов с цялата си свръхнаглост ги нарече убийци. Някой си Борис Чеширков – никому неизвестен бюрократичен плъх на служба в ООН, изпълзя и също ревна с цяло гърло, защо се пазела българската граница и как така не се посрещали с хляб и сол агресивните нашественици. Поведението на хора, като въпросните двама може да се квалифицира само по един начин – национално предателство. Другите дежурни по антибългарска линия бяха ДПС. Именно активната работа на подобни индивиди срещу националните ни интереси е най-голямата заплаха.

Нужно е като народ открито да подкрепим тримата полицаи изпълнили дълга си. Нужно е и да настояваме за истински мерки по защита на границата. Трябва да има патрули с автоматично оръжие, които да стрелят без предупреждение по всеки диверсант, незаконно преминал границата ни. Ако трябва да се възстановят и минните полета. На граничните пунктове трябва да има засилен контрол и да се отпращат незабавно всякакви псевдо бежанци. Всички имигранти влезли нелегално до момента трябва незабавно да бъдат екстрадирани. А групите и организациите подпомагащи това нашествие трябва да бъдат ударени от службите за сигурност. Ако днес не бъдат предприети твърди действия, утре България и цяла Европа ще приличат на днешна Сирия.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button