България

Юнските бисери на ДАНС

С недоумение прочетохме наскоро публикувания доклад на ДАНС за дейността на държавната агенция през предходната 2019 година. В 48-те страници на документа липсва например думичката “Турция” и не се споменава за редовните расистки прояви на цигани спрямо българското население. Най-голямо впечатление обаче ни направи, че според агенцията “заплаха за националната сигурност е почитането на исторически събития”. Да, прочетохте го правилно. В краткия абзац, посветен на “организации от дясното екстремистко крило”, които службата следи явно като опасност за националната сигурност, пише, че “активността им се свежда основно до участие в отбелязване на исторически събития и в протести срещу мероприятия на лица с нетрадиционна сексуална ориентация”. Второто естествено е напълно легален начин за изразяване на мнение срещу сексуалните извращения и опитът те да се налагат дори на децата в най-ранна детска възраст. Що се отнася до първото, от доклада на ДАНС излиза, че всяка година “екстремистките” организации в България организират мероприятия в чест на Васил Левски в Ловеч,  на ген. Христо Луков в София, Тодор Александров край село Сугарево, Димитър Списаревски край село Долни Пасарел, Мара Бунева в Скопие, Душо Хаджидеков в Пловдив. “Екстремистки” организации провеждат в Стара Загора шествие по случай националния празник на България, както и поклонение пред 15-те хиляди жертви на старозагорското клане през 1877 година. Екстремистки организации ежегодно организират в Пловдив и паметно факелно шествие против пагубният за България Ньойски договор, на който присъстват неглижираните от Външно министерство, и въобще цялата българска държава, българи от Западните покрайнини. Дали ДАНС не следи и тях зорко и ги класифицира като “екстремисти”, сякаш стоте години мъки в Сърбия са им малко. Ние, “екстремистите”, поддържаме контакти и подпомагаме хората с българско самосъзнание в Република Северна Македония, които за съжаление споделят съдбата на тези от Западните покрайнини. Също така вършим работата на Министерство на отбраната като почистваме множество паметници и разпространяваме материали с историческа насоченост за някои забравени български герои и събития. Опитваме се, но за съжаление не можем да разберем какво е “екстремисткото” на гореизброеното.

Извадка от доклада

Понеже ние сме наистина загрижени за националната сигурност освен споменатото във второто изречение на статията ние ще дадем няколко съвета на Държавна Агенция Национална Сигурност относно истински заплахи за нашата родина. В България работят хиляди неправителствени организации, спонсорирани от чужбина, които ясно искат да наложат чуждия на България либерален западен модел. Към момента на писането на тази статия се надяваме, че служителите на ДАНС са запознати с анти-държавните погроми, които в момента обхващат основно САЩ и Англия, но и някои други европейски държави. В продължение на един месец хора се линчуват на улицата единствено заради белия цвят на кожата им или политическите убеждения, включително имаше и няколко жертви. Десетки паметници на личности от миналото са унищожени и бяха нанесени сериозни материални щети на държавна и частна собственост. В България крайно леви елементи също проведоха “Black lives matter” протест, но на събитието присъстваха едва 50 души. Но трябва да сме сигурни, че ако те имаха масата на западните леви организации и подкрепата на цигански НПО-та, която се опитаха да получат, то София щеше да се раздели с някой и друг паметник и жителите на някои махали щяха да се обзаведат с нови дрехи и маратонки от булевард “Витоша”. 

Все пак бидейки чужда за българския народ лявата анти-държавната идеология все още няма тези корени в страната ни, така както в Западна Европа и САЩ, където неомарксистката пропаганда се разпространява необезпокоявано от десетилетия. От тази гледна точка, ние вършим работата на ДАНС, като се противопоставяме с всички сили именно на тези анти-държавни процеси, които целят тотално премахване на държавните граници, традиционното семейство, изтриване на историческата истина и подмяна на коренното население с “икономически мигранти” от Африка и Близкия изток.

Подобни статии

Един коментар

  1. При условие че модерното ДАНС е продължението на същата структура ,само че от комунизма, не трябва да се учудваме от доклада. При условие че вътре сигурно смърди на марксизъм и комунизъм, за тези хора най-голямото зло на тоя свят са българи които милеят за други българи.

    А това че в циганските махали бъка от расизъм към българите и че редовно по време на непрестанните им купони се чуват изстрели от оръжие, за ДАНС това не е заплаха за сигурността на народа.

    Това е поредния пример ,че българската държава в лицето на институциите всъщност отдавна не работи в интерес на българите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button