България

„Възрожденци – Варна“ подкрепиха националистите от Сандански

Момчетата и момичетата от „Възрожденци – Варна“, които се прочуха в цяла България със своя проект „Стената на героите“ изразиха своята солидарност с несправедливо задържаните националисти от Сандански. Текстът на тяхното обръщение бе публикуван във фейсбук групата, посветена на случая, от Ели Ваташка, председател на сдружението на футболните привърженици. Представяме ви цялото писмо до националистите от Сандански:

„Здравейте, братя! Успех от нас, Възрожденци Варна. Знайте, че сме с Вас в тази толкова тежка борба! За хора, които влагат чувствата и сърцата си за България, винаги ще има възмездие. ЗНАЕМ, ЧЕ СТЕ ЧИСТИ И НЕВИННИ! Варна е зад Вас, както и цяла България. България над всичко! Кураж! Скоро България и всички родолюбци, и патриоти, ще получат това, което наистина заслужават.

Бъдете живи и здрави, момчета! Ники, знаем, че на 10 октомври имаш рожден ден, затова – дръж се! Всички ние се надяваме, че справедливостта ще възтържествува. Подкрепяме Ви, и така ще е до края! Изпращаме Ви снимки от стената, която правим, надяваме се докато ги гледате да усетите силата, която Ви изпращаме!

Възрожденци Варна“

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X