Статии и анализи

България – рай за западни пенсионери, педерасти и китайци

или какво бъдеще ни предричат „мастити“ западни анализатори …

– Поканиха ви да очертаете демографските тенденции. Какво показва картината в България?

абакас– Запознах се с демографската статистика на вашата страна от няколко години насам. Споделям тревогата, че проблемът със застаряването е доста голям. Фактът, че има много стари хора, които създават ценностите на държавата, отблъсква младите. Те си казват, че страната им е един голям клуб на пенсионера. В чисто прагматичен план това означава, че намаляването на населението може да повлияе върху цените на недвижимите имоти у вас, защото, ако няма кой да живее в тях, то тогава и няма кой да ги купува. Цените на имотите се качват засега, защото ги купуват чужденци, купуват ги българи, които живеят в чужбина, но местните жители не могат да си го позволят.

– Как нашите политици могат да се справят с демографския проблем според вас?
– Моят съвет е да отворите вашите граници за млади имигранти – те ще ви донесат ноу-хау и пари. Вие сте привлекателни, защото сте една прекрасна безопасна страна – без война и без тероризъм. А хората се страхуват от тероризма. Може да привлечете на първо място евреите, които напускат Израел, защото там не е безопасно. Много от тях се местят в Берлин – той е един от най-бързо растящите градове на еврейско население. Страна, в която евреите също внасят пари и ноу-хау, е Чехия. Друга демографска група, която трябва да привлечете, са китайците – на тях им харесва да живеят извън Китай, защото това е начин да се свържат със света, освен това при вас няма ограничения за раждаемостта. В Китай те могат да имат само 1 дете. Използвайте и физическата си прилика.(б.р. с китайците) Половината славяни имат високо вдигнати скули, а това се харесва на азиатците. Освен това вие тук имате демокрация и свобода, а те – диктаторски режим. И третата група, която може да привлечете, са хомосексуалиститe. Те представляват до 10 % от световното население, заможни са, а нямат деца и не харчат средства за издръжката им. За сравнение – миналата година хомосексуалната общност на света е похарчила 75 млрд. евро за почивки. Ако може да ги привлечете чрез рекламни кампании, както правят в Амстердам, Копенхаген и Виена, ще е добре за вас. Това е процес, който аз наричам процес на създаване на нови племена.

– Защо смятате, че Българите ще пожелаят да привлекат „племето на хомосексуалистите“?

– Заради парите. Преди 50 години 50% от холандците казаха – никакви хомосексуалисти, но мнозина промениха мнението си, когато разбраха колко много пари могат да получат от тях. Днес 80% казват „да“ на брака на хомосексуалисти. Същото е в Германия и Франция.

– Колко китайци смятате, че трябва да „внесем“?

– Ако убедите 1 милион китайци да живеят тук, ще можете да изградите мост към Китай. Не забравяйте, че Китай няма природни ресурси и ще им трябват тези на Украйна и Русия. Те могат да използват България, за да установят офисите си тук и да правят маркетинг от България. Българите не са свикнали да търгуват и затова си доведете хора, които са добри в това – евреи и китайци, за да забогатеете.

– А какво да правим с ромите? По прогнозите на социолозите с тях ще се изравним след 20 години.

– О, боже, това е труден въпрос. В Западна Европа проблемът с ромите е много сериозен, защото те са лидери на криминални организации, на всички мафии – те контролират наркокартелите и трафика на хора. Така че затворете границите си за тях. И се опитайте да се отървете от тези, които имате в момента.

– Как точно предлагате да стане това?

– Ами пратете ги обратно в Индия. Не мога да дам рецепта за пет минути, трябва да помисля, но при всички случай трябва да сте много внимателни, за да не се сдобиете със „славата“ на Парагвай – той не е привлекателно място заради криминогенния фактор, за разлика от Уругвай.

– Защо да се ориентираме към „всички пенсионери“, нали току-що казахте, че и без това страната ни е клуб на пенсионера?

– Вие ще ги привличате тук, за да си изхарчат парите и да живеят в отдалечените райони, където могат да си закупуват имоти. Така ще дойдат инвестиции. Друго нещо, с което може да привлечете възрастните туристи, е здравен туризъм. Дубай и Тайланд печелят много пари от тази услуга. Болниците в Западна Европа са пълни и са много скъпи, те карат застрахователните компании да пращат възрастните хора на леки операции в тези страни, да почиват по няколко дни и да се връщат обратно. България има едно предимство пред Тайланд и Дубай – тя е по-близо. Вашето географско разположение е най-доброто, което имате. До Тайланд е 11 часа път, докато до вас е 3 часа. Понеже сте разположени между Европа и Азия, трябва да привличате и повече хора от Азия. Азиатските градове са грозни, там има небостъргачи и азиатците виждат Европа като един голям Диснисвят. А при вас е естественият Дисни – тук е много красиво, наистина е прекрасно. Но много е важно да запазите красивите си сгради и паметниците на културата, защото това ще ви спечели много пари.

Анджедж Бакас
/със съкращения от в. Политика/

Подобни статии

Един коментар

  1. Шибани педерасти мръсни . До един да се разпорят в г*за докато не им се скъсат червата … Гнусни жалкари ! Напаст извратена !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X