България

България днес – гаврите с българщината са абсолютно безнаказани, но за родолюбие се гние по арести!

През изтеклата седмица, за пореден път се убедихме, че всяка гавра с народа ни, с нашата история, култура и памет, остава абсолютно безнаказана от страна на държавата, която формално е българска. Когато гаврата е съвсем нагла и показна, се вдига шум за два-три дни по медиите, след което всичко се потулва. Това е политическата линия, която медии и институции следват неотклонно. За това е съвсем естествено гаврите да стават все по-нагли и брутални. Ще посочим само по-фрапиращите примери от скоро – отказът на ДПС да признае генерал Васил Делов за почетен гражданин на Кърджали, поругаването на национални символи от страна на няколко лумпенизирани цигани и прекратяването на делото срещу циганската шайка, гаврила се с български гробове.

Всичко това не са отделни и изолирани случаи. Това са „плодовете” на провежданата от десетилетия, яростна анти-българска политика. Тя е директно налагана от местната олигархия, но външни сили са в основата ѝ. Показателен е факта, колко клонове на различни НПО-та с чуждестранен произход развиват дейност у нас, налагайки идиотизмите на политическата коректност и мултикултурализма. Днес сме на ръба на пълна катастрофа, следствие от тази, все още, брутално натрапвана политика.

Освен всичко друго, последните събития са индикатор и за това,  до колко са напреднали процесите. Първото нещо, което най-ясно се набива на очи е чувството за пълна безнаказаност и всепозволеност у индивидите, гаврещи се с българското. С този акт на безочие, ДПС премина една психологическа бариера и това остана без абсолютно никакъв отговор от страна на държавата. Следващата граница, която остана да преминат депесарите, след като това им бе позволено, е да поискат отцепването на български територии и присъединяването им към Турция. Единственото нещо, което би попречило на това е, ако в турската държава възникнат сериозни вътрешни проблеми, които да я дестабилизират. Можем да сме сигурни, че от страна на българските власти, няма да срещнат съпротива. Колкото до циганите – видя се че там изкуствено подсилваните антибългарски настроения се направляват и в посока омраза към българската история и култура. Явно някой полага голямо старание в тази общност да се изгради образ на българина, като изконен исторически враг, който трябва да се унищожи. Последствията от неадекватната политика спрямо циганите са налице от няколко десетилетия – вихрещ се расистки терор над българите, който взима все повече жертви. Явно малоумните управници и циганските барони не си взеха поуки от спонтанния изблик на гняв след убийството в Катуница. Решили са, че недоволството на народа се е изпарило и могат да карат по старо му. Най-пресен пример за това е прекратеното дело за гавра с български гробове, извършено от тумба цигани.

Особено внимание трябва да се обърне не само на липсата на държавна реакция или дори явното толериране на анти-български действия от страна на институциите, но и на това, кой оказва натиск подобно нещо да се върши. В дъното на тези процеси са основно няколко неправителствени фондации, всички свързани с унгарския евреин и международен спекулант Дьорд Шорош. Единствената функция на структури, като разните отворени общества, хелзински комитети, ХоРа и подобни е да форсират налагането на мултикултурализма и политическата коректност в България. Зад тези помпозни чуждици се крие това, което всички виждаме – стимулиране на всякакви форми на дискриминация срещу българския народ, създаване и задълбочаване на конфликти между малцинствените групи и националната общност, поощряване и оправдаване на криминални действия с расистки характер, насочени срещу българите. Към хора на тези псевдо правозащитници пригласят и един куп продажни журналисти и цели медии. Някой от тях стигат до изключителна наглост в анти-националните си пасквили. Ако отново върнем поглед на скорошните събития, разбунили духовете, то най-гнусният коментар по повод гаврата с ликовете на националните герои, може да бъде открит в електронното издание „Дневник” – тук. В тази долнопробна драсканица, тримата лумпени от цигански произход са изкарани жертви! Ето до там стигат в наглостта си някой подобия на човеци, представящи се за журналисти. Именно подобни духовни уроди, псевдожурналисти и псевдоправозащитници, на хранилка на чужди господари, имат огромна заслуга за небивалата катастрофа, на ръба на която се намираме. Без тези безскрупулни слуги и слагачи, олигархията и чуждите сили, нямаше да могат да причинят такива щети.

И ако държавата е крайно благосклонна към всеки поругаващ и унищожаващ българското, нека да видим, какво е отношението и към единстевените хора, които могат да измъкнат народа ни от калта – българските националисти. Най-показателен за това е примерът с момчетата задържани в Сандански. Те бяха обвинени за взрив пред клуб на „Евророма” – съмнителна циганска групировка, минаваща за политическа партия, с лидер бандит, лежал в затвора. Особено фрапиращо е, че са задържани без абсолютно никакви улики срещу тях, много преди да е извършен оглед на местопрестъплението и при положение, че и четиримата са с чисто съдебно минало. Те обаче са виновни в едно – националисти са. За това и са опасни за системата – искат справедливост, възмездие, ред и законност. А това не се харесва на олигархията, защото означава, че ще ѝ бъде търсена сметка за престъпленията. За това, четиримата все още са в ареста, с висящи обвинения, въпреки липсата на сериозни доказателства.

След всичко до тук, категорично можем да заявим, че държавата е поела курс към пълно самоунищожение. И моментът, когато системата ще рухне не е далеч. Но тези процеси не текат само у нас, това се случва навсякъде, където неолибералният модел е наложен. Обществата вървят към крах. Кризата нито ще отмине, нито ще отшуми. Тя ще свърши с нечувана катастрофа, следствие от идиотизма на господстващият неолиберализъм със своят пазарен фундаментализъм, политическа коректност и мултикултурализъм. Той ще се срути, както се срути и също толкова абсурдната съветска система. И когато САЩ затънат окончателно в тресавищата на войните, когато еврозоната се разпадне, расовото и социално напрежение избухне в Западна Европа, тогава и марионетките на Изток ще изгубят външната закрила, а дълго сдържаното напрежение в страните им ще избухне. Тогава либералните рушители на нациите ще получат това, което са заслужили.

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X