България

БХК е подривна терористична организация – ДАНС да си свърши работата!

За пореден път станахме свидетели на нагло изстъпление от страна на (Анти-)Българския хелзинкси комитет, срещу правата на етническите българи. Веднага след протеста в подкрепа на жестоко кланата от нелегален имигрант Вики, на който бе отправен ултиматум към властите, да се вземат незабавни мерки за справяне с незаконните пришълци заливащи страната, от БХК подадоха сигнал до прокурора срещу Ангел Джамбазки от ВМРО и Елена Ваташка от Сдружението на футболните привърженици. Заради исканията им за защита на етническите българи, те са обвинени от Комитета в подбуждане към извършване на престъпления, чрез проповед пред множество хора (чл. 320 НК); закана с престъпление (чл. 144 НК); проповядване/ подбуждане към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност (чл. 162 НК). Към крайно нелепите обвинения е приложено и „доказателство” за последствията от „словото на омраза” – две откровено фалшиви истории, тиражирани от някои медии, за нападения извършени от скинари същия ден. Но да оставим на страна, че двете съчинения в свободен стил се появиха в учудващо удобен за БХК момент. Друго е по-важно.

Организацията, която си позволява да отправя такива обвинения и която се изживява като някаква последна инстанция, раздаваща заповеди, какво и как да става в България, на практика е едно подривно и терористично формирование. До такова заключение води прегледа на дейността на БХК. А тази дейност на кратко се изразява в:

– Систематична работа за изграждането на крайно негативен образ на България пред света и представяне на етническите българи като расисти и убийци.

– Систематична работа по разпалване на етническа нетърпимост в страната, като се осигурява защита на криминални престъпници от небългарски произход (чиито престъпления често са мотивирани от етническа омраза) и оказване на жесток натиск над държавните институции, такива индивиди да получават смешни присъди или въобще да не бъдат съдени.

– Насърчаване на социалният паразитизъм сред циганското население, рушащ икономическата стабилност на страната и представляващ груба дискриминация срещу етническите българи.

– Покровителстване на тероризъм – случая с радикалните ислямисти в Пазарджик, защитавани от БХК.

– Работа срещу териториалната цялост на България – покровителства  сепаратистите от ОМО-Илинден и ислямисти-радикали.

– Усърдно подкрепя наводняването на България с нелегални имигранти, не малко от които (по мнение на редица експерти) са криминални престъпници и членове на различни терористични групировки.

– Подкрепя пропагандата на различни сексуални извращения, бори са за „спазване на правата” на педофилите.

– Систематично напада Българската православна църква и отделни нейни представители.

– Покровителства крайно опасни секти като „Свидетели на Йехова”.

– Води кампания срещу българските родолюбци, опитвайки се да унищожи националното самосъзнание у българите, представяйки национализма като „фашизъм”, „ксенофобия” и „неототалитаризъм”.

– Призовава за физическото ликвидиране на българите с национално самосъзнание – именно за такъв призив могат да се приемат думите на Красимир Кънев, казани пред австралийски медии, по отношение на убиеца Джок Полфрийман, жестоко заклал едно българско момче. Кънев нарече изверга-анархист, заклал 20-годишния Андрей Монов по идеологически причини (момчето е било националист),  „смел и вдъхновяващ лидер“.  Тоест, Кънев очевидно има предвид, че постъпката е проява на смелост, а такъв „лидер” и делото му, трябва да бъдат последвани и от други. Или казано по-просто – българите с национално мислене трябва да бъдат клани като животни по улиците. В момента БХК прави всичко по силите си Полфрийман да бъде изпратен в Австралия, където се очаква властите да го освободят.

Може и да сме пропуснали нещо в този списък, но той е достатъчен, за да се добие представа за зловещата дейност на БХК. Анти-българската дейност на комитета е добре известна на българското общество от години. Не е ясно обаче, защо институциите се правят на слепи за действията на тези хора. Не на последно място, огромна част от солидните финанси на тази организация идват от чужбина. Дори това, само по себе си, би трябвало да е достатъчно, за да попадне тя в полезрението на службите, тъй като се явява агент на чуждо влияние в България.

Нашето мнение е, че е крайно време с наглеците от БХК да се заеме Държавната агенция по национална сигурност, защото тази организация представлява изключителна опасност за националната сигурност и мира в България.

Подобни статии

Коментара

 1. БХК- не е български комитет – кой го финонсира – участниците са неамници -изменници за пари !!!

 2. ''Християните трябва да бъдат избити'', ''жените и децата им да останат за нас'',
  ''поклон пред тези, които режат глави и залагат бомби'', ''държавата ще стане халифат, а всички хора ще станат мюсюлмани, както доброволно, така и с меч".

  Това са само част от скандалните свидетелски показания по делото в Пазарджик
  http://bit.ly/17HoJ1h

 3. на вниманието на прокуратура, МВР, и всички Български граждани.
  ето какво се случва в Англия, точно до Лондон.
  не трябва да допускаме това да се случи в никакъв случай,
  в нито един край на България!
  (видео) http://bit.ly/16CsfZT

 4. Крайно време е да се приключи окончателно с този ПРОДАЖЕН И ПОДСТРЕКАВАЩ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, открито антибългарски хелзинкски комитет и всички негови членове и следовници да бъдат дадени под съд. Да им се търси люта сметка за българофобията и дивото презрение които изпитват към невинния български народ!!!

 5. Това е НЕбългарски комитет, който трябва да бъде забранен, а сороските подлоги да бъдат прогонени от България! Трябва да бъдат съдени като изменници, защото служат на чужди интереси, целящи дестабиризиране на държавата, стимулиращи престъпленията и геноцида над българите, толериране на малцинствата…Само да не избягат,
  преди да се стовари възмездието над тази престъпна криминална шайка!

 6. Aleks Raev , репликата ти никак не говори за здрав ум, съжалявам, прости ми, благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
X