Спортни мероприятия

БРИГАДА трети в турнира “Болярка”

С две победи, една загуба и една служебна победа отбора на БНС – БРИГАДА – се класира на трето място в турнира на “Болярка”. Турнирът се проведе на плажа “Люлин Бийч”, където участваха общо 16 отбора от различни медии и фирми. Срещите се играха на пясък, а не както обикновено на твърда настилка.

Основният състав на отбора ни не можеше да вземе участие на турнира, защото в същото време протичаше семинар на Български Национален Съюз и ГВАРДИЯ. Това в известна степен ни притесни, защото повечето от титулярите на отбора отсъстваха. След проведения жребий, на БРИГАДА се падна да играе с домакините – отбора на „Люлин Бийч”, които бяха много надъхани и може би затова играха доста грубо. Въпреки по-добрата игра на БРИГАДА се стигна до дузпи, където след хладнокръвните изпълнения на Пламен Динчев и Любин Димитров взехме първата си победа. Така на плажа в добро настроение и с каса бира осигурена от спонсорите завърши за нас първия ден от турнира.

На втория ден се изправихме срещу „МСАТ”, където вече обигралият се отбор на БНС показа класа, технична игра и взе заслужена победа с 2:0. За разлика от първия мач играта този път беше коректна и премина в приятелски дух.

Третият мач играхме за участие на финала срещу отбора на телевизия “Ринг тв”. След две нелепи грешки в първите минути на мача БРИГАДА получи два гола във вратата си. Малко по-късно получихме още един безответен гол. Така при 3:0 за „Ринг тв” след първото полувреме, отборът на БНС беше в изключително лоша позиция. Никой не искаше да загуби и затова се върнахме в двубоя с желанието за победа. Пез второто полувреме успяхме да върнем 2 гола и да получим още един – “БРИГАДА” – ”Ринг тв” – 2:4.

С тази загуба отбора ни загуби възможността да се състезава за първо или второ място. След присъдената служебна победа срещу “Нова телевизия” отбора на БНС се класира на 3-то място сред 16-те отбора. Освен задоволителното 3-то място турнира ще запомним с перфектната организация, топлото време и студената бира осигурена от спонсора “Болярка”.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button