Чужбина

Абсурдът в Европа – да те разследват, защото си казал, че белите животи имат значение

Лявата тоталитарна диктатура, в която се превръща Западната цивилизация, пак показа рогата си. Фен на английския футболен отбор Бърнли прелетя с частен самолет, развяващ надпис “Белите животи имат значение”, над стадион “Етихад” по време на футболната среща Манчестър Сити – Бърнли. Това се случи в първите минути на мача, когато играчите на двата отбора бяха коленичили като прислуга в чест на американската организация “Черните животи имат значение”. Към момента в медиите във Великобритания се сипе огън и жупел по адрес на фена като най-нагло той бива обвинен в расизъм. Играчи и ръководството на ФК Бърнли също се обявиха срещу постъпката. Полицията заяви, че започва разследване по случая като на прицел е и работодателят на извършителя и други фенове на отбора, които са спонсорирали самолетния полет. Тормозът горчиво напомня на България по време на тоталитарното управление. 

Да припомним, че в момента Англия, също като САЩ, се тресе от протестите на небели хора, които рушат паметници и вандалстват в множество градове. Полицията в повечето случаи ги оставя безпрепятствено да обезобразяват ликовете на Уинстън Чърчил, Уилям Гладстоун, Махатма Ганди, кралица Виктория, средновековни крале като Робърт I и множество други. Футболните фенове в някои градове, като последен блюстител на Западната цивилизация, се организираха и опазиха множество паметници, но естествено бяха брандирани от медиите като “престъпници”, “расисти” и  “фашисти”.

Поруганите паметници в Англия

Медиите и толерастите отново ще се проявят като слепци, защото пропуснаха една “малка” подробност от Англия в последните дни. В събота 25-годишният либиец Хаири Саадаллах наръга с нож множество хора в парк в Рединг, като трима от тях починаха. В доста местни медии това е описано просто като “инцидент” все едно става въпрос за автомобилна катастрофа или пиянска свада в бар. В зората на това събитие футболен фен просто реши да напомни за безбройните жертви на чуждоземците, които в момента разсипват цяла Европа. Сега той е обявен за престъпник, а медии и власти буквално казаха, че животът на белите хора не е от значение.

Хаири Саадаллах – 25 годишният либиец задържан за тройното убийство в Рединг

Сигурно някои от вас се питат защо трябва да ви интересуват събития от държави на хиляди километри от родната България. За съжаление тези процеси, които наблюдаваме в САЩ и повечето западноевропейски държави са налице и тук. Безброй НПО-та, спонсорирани от чужбина, прокарват левичарски идеи в България като толерантността към сексуални извращения, приемане на бежанци от третия свят, заличаване на българското самосъзнание и не на последно място подмяната на българите с едно друго население от индийски произход, заселено по нашите земи от османските турци преди 5 века. И тук българите (особено в по-малките населени места) са ежедневно тормозени от тези чуждоземци като не минава ден без по медиите да се появи новина за грабеж, за побой, за обрана и изнасилена пенсионерка или убийство, извършено от въпросните. Местната власт, която е подбуждана от небългарски организации като Световния еврейски конгрес и всяка година пречи на почитането на българския герой ген. Христо Луков, е ярък пример за национално предателство. Бавно, но сигурно се приближаваме в към тоталния упадък, който наблюдаваме от доста време и в момента най-ярко се вижда в САЩ. Като заключение ще кажа, че не трябва да си мислим, че страшните картини, които гледаме по новините последния месец няма да дойдат и в България. Просто се замислете какво беше преди 10 или 20 години и ще осъзнаете, че в момента се движим с изключително висока скорост към пропастта.

Подобни статии

Един коментар

  1. Процесите в западна Европа,САЩ,Канада,Южна Африка и Австралия трябва да ни интересуват, главно защото хората създали средата за тези “процеси” да се случват, гледат на нас и на всички европейци(независимо в коя част на светът) като едно цяло, което трябва да бъде унищожено,унижено или поробено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button