България

Шествие в София и инициативи в цялата страна срещу содомията – гей-активистите с провокация

Тази година, първата сериозна победа срещу външните сили, натрапващи ни псевдоценностите на содомията е факт. Столична община отмени предвиденият за 22 юни гей-парад. По този начин, властите на практика потвърдиха тезата ни, че събитието е зле прието от българският народ и представлява опасност за обществения ред. За съжаление, гей-парада не е окончателно забранен, а най-вероятно ще бъде пренасрочен. Спряганата дата е 17 септември – денят на София. Организаторите на „София прайд“ отново възнамеряват да проведат содомитското си шествие по време на голям християнски празник. Атаката срещу църквата и вярващите е очевидна. Макар за момента проявата на гей-активистите да бе отменена, инициативите в отговор на тяхната нагла провокация, бяха проведени по план.

Вчера в София се състоя шествието, организирано от Български Национален Съюз, Национална съпротива и Сдружението на футболните привърженици, срещу пропагандата на содомия и в защита на традиционното семейство и ценности. Няколко стотин младежи се събраха пред пилоните на НДК в 12:00 часа, за да изразят категорична позиция, срещу домогванията на гей-актистите. Преди това бе започнал и протеста „Окупирай НДК“, който много от нашите симпатизанти подкрепиха. Шествието в подкрепа на българските ценности премина по централните софийски улици и завърши пред паметника на незнайният войн, където кратко слово държаха организаторите. Не липсваха и провокации по маршрута. Гей-активистка се опита да замеря участниците, но бе своевременно отстранена от полицията. На проявата срещу содомията присъства и представител на испанската патриотична формация „Национален алианс“.

За втора поредна година шествие срещу гей-пропагандата организираха и нашите приятели от СНЦ „Вярност“ в Стара Загора. Момчета от организацията и националисти от града бяха изключително активни в цялостната камапния срещу содомията.

Бургас също даде своят сериозен принос в борбата срещу тази унищожителна идеология. В града се проведе мероприятие, организирано от „Граждански форум за защитата на децата и семейството“, организация „Свобода за всеки“ и протестантските църкви в Бургас.

Както всяка година, така и тази, Българската Православна Църква също заклейми натрапването на хомосексуализма. Светия синод излезе със специална декларация преди седмица. Срещу гей парада се обявиха и различни граждански и патриотични олганизации, както и от партиите ВМРО и НФСБ.

Въпреки забраната на гей-парада, активистите зад него извършиха грозна провокация вчера. Те опитаха да извлекат дивиденти от гражданският протест, чрез жалка PR-акция. Тумба от около 10-15 екстаравагантни хомосексуалисти, раздаде пропагандни знаменца на участниците в протеста. Много от хората изобщо не разбраха какво представляват въпросните флагчета. Най-притеснителното, обаче бе, че тези знамена се раздаваха на невръстни деца. Тук, поне за нас, посланието е ясно – гей-активистите открито се прицелват в децата на България. Лице на тази провокация е Десислава Петрова – Солджъра. Член на соросовият „Хелзинкски комитет“, виден гей-активист в тесни връзки с БСП. Въпросната натрупа сериозни негативи на предишните протести, когато опита с други хора на Сорос да „яхне“ недоволството. Сега виждаме проява на същият евтин популизъм.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
X