България

Феновете на „Ботев“ бойкотират „Пловдив 2019“, заради филмов гей фест

За пореден път пловдивчани демонстрират, че са сред хората с най-будно национално съзнание. Ето как феновете на „Ботев Пловдив“ реагираха, срещу пропагандния филмов гей-фестивал, който трябва да се състои в града. Събитието е официално подкрепено от посолството на САЩ.

Фен-клубът на Ботев Пловдив, в който членуват няколко обединения на „Bultras“, оттегляме официално подкрепата си към Общинска фирма „Пловдив 2019“, която издига кандидатурата на града ни за Европейска столица на културата след 6 години. „Пловдив 2019“ доскоро търсеше съпричастността ни за начинанието Пловдив да е Европейска столица на културата. Най-подло обаче те решиха да вмъкнат тихомълком деградирали организации и хора – нещо, с което ние сме твърдо против.

Искаме категорично да заявим, че нямаме намерение да подкрепяме, нито да влизаме, в каквито и да било инициативи повече, с организация, която подкрепя деградирането на хората, на иначе цялото наше безморално общество.

Обръщаме се най-вече към кмета по културата г-н Стефан Стоянов:

Г-н Стоянов,

Задавате ли си въпроса защо в Пловдив никога не е имало уличен парад на тези „хора“?

Ако така си представяте Пловдив през 2019 година, пълен с объркани и психично болни хора молим да ни извините, не сте познали. Ние не само сме до тук с подкрепата ни. Нямаме никакво намерение да търпим това унижение и се противопоставяме на това ваше решение да превърнете Пловдив в гей столица. Искаме ясно да кажем на всички, че градът ни няма да стане кошче за отпадъци.

Г-н Тотев,

много бързо, откакто дойдохте на власт се продадохте на чуждоземни влияния от „Гьоте инстут“ и посолството на САЩ, които от край време работят за унищожението на нашия морал и култура.това, че вие позволявате в пловдивските заведения и улици да има седмичен фестивал на гейовете е нещо, което дълбоко притеснява всички.

Колкото и свободен да е Пловдив, откъм различни култури и религии, все пак си има някакви граници. На местата, където се прожектират подобен вид филми има сериозна пропаганда на хомосексуалност, което си е в противовес на всички закони в Република България. В следствие на тези действия децата ни се изродяват, а в тях започват да изникват въпроси за проституиране и за свободно улично хомосексуално поведение, което днес се приема за нормално.

Ние не мислим, че подобен вид отношение биха били добър пример за младите хора. Не смятаме, че и такива хора биха възпитали добре своите деца. Напротив, ние сме убедени, че това е строго погазване на българските традиции и канони.

Затова, настояваме да се вслушате в нашето искане и да ни спестите тези обиди. Напълно безразлични ни са интимните отношения на тези „хора“ и не смятаме, че този вид пропаганда на улицата и по заведенията е нормална.

Обръщаме се и към собствениците на местата, където им е позволено да пропагандират обърканите сексуални изблици група наркомани.

„Господа бизнесмени, осъзнайте се. Пловдив е бил и ще бъде свободен град, но чак до там ли я докарахме, че приютявате тези бездомници. Вие също допринасяте за упадъка и разложението на нашата култура. Ние няма да стъпнем във вашите заведения и ще пропагандираме на всички да не посещават – Конюшните на царя, Пожарната, Грамофон, Artnews cafe, пиано бар Fourplay и Mojito“.

Не си и помисляйте да превърнете този деградирал фестивал в ежегодно събитие. Следващият път нашия отговор ще бъде на улицата където всеки, имащ се за свободен българин, ще изрази мнението си заедно с нас.

Нашето възмущение е подкрепено от „Сдружението на футболните привърженици в България“ с председател г-жа Елена Ваташка, в която членуват голяма част от фен-структурите в България (приложено писмо до кметовете на град София г-жа Фандъкова и на град Пловдив г-н Тотев)

Подписано от обединени фракции „Бултрас“

Източник: bultras.com

Подобни статии

Коментара

  1. Забраняват монокините по плажовете, разрешават ГЕЙфест…?

  2. Долни СОРОСКИ ИЗВРАЩЕНИЯ! ВЪн еврейската организация Отворено общество от България! ЗАБРАНА ВСЯКАКВА за мръсния унгарски евреин Шорош и неговите педераски/гейски/ и цигански организации!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
X