«

»

апр. 22

Тренировка по бойни спортове

Активисти на рингаНа 18-ти април сутринта около 15 млади националисти от София се събраха в предварително избрана спортна зала, където проведоха първата си тренировка по различни бойни спортове. В ролята на треньори влязоха двама наши съратници, които от дълги години активно сез анимават с бокс, кик-бокс, борба и самбо.

На събралите се активисти на БНС, „Национална съпротива“ и свободни националисти, те демонстрираха различните бойни стилове, след което всеки един от присъстващите можеше в спаринг-двубойна ринга да демонстрира какво е научил.

Несъмнено заедно с идеологическата подготовка,физическата издръжливост и сила е едно от най-важните качества, които трябва да притежава и развива един национален активист. Затова тази проявя няма да остане моментно хрумване, а ще се превърне в традиция, като целта е всяка седмица да се провежда подобни тренировки. Те ще са отворени за всички млади Българи,които искат да водят здравословен начин на живот и същевременно да могат физически да защитават себе си, своето семейство и приятели.

Смутните времена, в които живеем, ни показват,че все повече ще трябва да разчитаме на собствените си сили и тези на нашите съратници, за да се защитаваме, вместо сляпо да вярваме на институциите и органите на властта в тази прогнила система.