«

»

сеп. 16

Слугите на Сорос ще превърнат протеста на 21-и в гей-парад

асен-геЙновОт медиите днес научаваме, че някои от самопровъзгласилите се за лидери на протестите, възнамеряват да превърнат шествието срещу кабинета на 21-и в… гей-парад. Това разбира се не е изненада за тези, които са запознати с „ценностите“, които изповядват слугите на Сорос в България. Един от най-върлите привърженици на содомитския парад е печално известният бивш кришнар и настоящ соросоид – Асен Генов.

Този ход от страна на соросовият слугинаж, обече е изключително гнусна гавра с борбата и усилията на българите да свалят мафиотското правителство. На гърба на хората изнесли протестите, една шайка политически проститутки ще прави реклама на содомията. Тази пропаганда на хомосексуализма е не само крайно непопулярна сред обществото ни, но и тотално ще компрометира протестите. На практика, това ще е техният трагичен край.

Всъшност, именно заради неистовите усилия на соросовата агентура да превземе протеста и да го насочи в угодна за господаря си посока, той започна да се изражда и да става все по-неефективен, малоброен и губещ популярност. Енергията на справедливия народен гняв бе похабена, а бунтът срещу мафията бе превърнат в грозен, кичозен карнавал с все по-безумни представления, дирижирани от пиар агенции. Това и настъплението на партиите силно отврати много хора, чиято цел не е да свалят една сбирщина от мошеници и крадци за да дойде на тяхно място друга банда от грабители и продажници. Най-грозното и отвратителното в случая е, че това което започна като истинско всенародно въстание срещу олигархията, бе систематично разбивано и моделирано от социалните инженери, докато най-накрая явно ще бъде сведено до един лишен от обществена подкрепа парад на содомити… Но рано или късно, ще дойде време хората, които така се подиграха с българите, да отговарят за действията си. А кабинетът на червено-турската мафия ще падне не заради, а въпреки усилията на асенгеновци и други соросоиди.

Ние призоваваме всеки трезво мислещ българин да бойкотира содомитското сборище на 21-и. Също така каним всеки, който е против агресивното пропагандиране на хомосексуализма и е за запазване и съхранение на традиционните български ценности, да се включи в шествието на обединените български родолюбци, което ще започне на 21-и септември от 14:00 часа, пред пилоните на НДК.