«

»

апр. 21

Сдружението на футболните привърженици с инициатива срещу гей парада

SBFPСдружението на българските футболни привърженици излезе с декларация срещу предвидения за 22 юни, пореден гей парад в София. От дружеството призовават всички организации и граждани, които са против тази отвратителна проява да се присъединят към декларацията, която ще бъде връчена на столичния кмет. Български Национален Съюз изцяло подкрепя инициативата на футболните привърженици и ще се включи в събирането на подписи за забрана на гей парада. Очаквайте скоро информация за пунктовете, на които ще се събират подписи. Желаещите да подкрепят инициативата, могат да изтеглят подписката от ТУК. За подробности, ползвайте формите за контакт, посочени на сайта ни.

Целият текст на декларацията може да прочетете тук:

„До

Столична голяма община

Кмет на град София

Г-жа Йорданка Фандъкова

 

 

Уважаема Г-жо Фандъкова,

 

Предвид планирания през м.юни тази година пореден гей парад в град София, бихме желали да изразим пред Вас в качеството Ви на кмет на гр.София следната позиция.

 

Изразяваме силното си неодобрение от тази проява на открито, която позволява в центъра на нашата столица да дефилират хора с външен вид,  поведение и начин на живот неприемливо за много обикновени българи. Оправдаването на този доста нелицеприятен маскарад с някакви мними нарушени права на граждани с хомосексуална наклонност следва да се отхвърли категорично, тъй като България е правова държава член на Европейския съюз и като такава тя гарантира равни права на всички граждани. Ако лицата с хомосексуална нагласа считат, че техни права са нарушени, следва да се обърнат към българския съд. Няма такъв съд обаче, който да задължи гражданите да харесват и да одобряват нещо, което вреди на тях, на семействата им, на децата им.

 Второто оправдание за организиране на подобно събитие е утвърждаване на толерантност към хора с хомосексуална ориентация. Позволете ни да не съгласим и с този аргумент, тъй като така наречената толерантност към тази категория лица отдавна се е изродила в безпрецедентна по своя размер и обхват пропаганда на хомосексуализма. Всекидневно, ежечасно и ежеминутно в България се излъчват филми, музика, реклами, кампании за популяризиране на хомосексуализма. Като горчив резултат от тези внушения, все повече деца и млади хора се проституират, включително и чрез хомосексуални прояви, за да търсят по-лесна изява и по-бърз успех в обществото чрез лобитата на хора със хомосексуална ориентация. Считаме, че това е пагубно за младите и бъдещите поколения, още повече че България е страната в Европейския съюз с най-сериозна демографска криза. Пропагандата на хомосексуализма противоречи на дълбоките традиции на нашия народ за създаване на семейство, отглеждане и възпитание на деца, както и на традиционното за България Източно православие.   В този смисъл нека на гражданите на София да бъде спестен поне този откровено грозен парад, особено на по-възрастните софиянци и на семействата с деца.

 Във всяко друго отношение интимният живот на тези лица ни е напълно безразличен и не считаме, че въпроси свързани с предпочитания в секса трябва да бъдат демонстрирани по улиците и площадите на град София. Бихме желали да ви напомним, че като Кмет на град София сте длъжна да зачитате общественото мнение, а не да се водите от крайно агресивните и нетолерантни внушения на неправителствени организации и определени посолства, които се застъпват за провеждането на гей паради в София. За ваша информация на следващи избори за общинска власт ще определяме нашия вот включително и по този критерий и ще гласуваме за кмет на гр.София, който няма да разрешава подобни грозни и антиобществени прояви. Преди предстоящите избори за Народно събрание на 12.05.2013г. също ще попитаме всяка една политическа партия дали ще подкрепя подобни хомосексуални прояви на открито и ще определим нашия вот и по този критерий. Същевременно искаме да Ви уверим в нашето уважение към Вас като кмет и личност и да ви попитаме съвсем човешки като майка, баба, учител, дали бихте била щастлива и удовлетворена, ако някой от членовете на Вашето семейство е хомосексуален. На този личен въпрос ние не очакваме отговор, но се надяваме, че Вие честно ще си отговорите сама на себе си. Най-точният критерий за морал в политиката, и в живота изобщо е, би ли допуснал един човек да се прави нещо на чуждите деца, ако не би допуснал същото за своите.

Накрая бихме искали да поздравим чрез настоящето отворено писмо всички кметове на населени места в България, малки или големи, които до момента не се поддадоха на неистовия натиск на организации пропагандиращи хомосексуализъм. Нашият прекрасен град София е за съжаление единственото изключение и се надяваме, че това положение ще се промени в интерес на обществото и най-вече на децата на България.

Позицията е подкрепена от представители на фен-клубове на Левски, ЦСКА, Славия, Локомотив София, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, Берое Стара Загора, Пирин Благоевград, Нефтохимик Бургас, Етър Велико Търново, Ботев Враца, Миньор Перник, Лудогорец Разград.

Председател на Сдружението на българските

Футболни привърженици:

/Е.Ваташка/