«

»

юли 30

Проектозаконът за детето – унищожава семейството и развращава децата!Проектозаконът за детето – унищожава семейството и развращава децата!

Ще допуснем ли геноцидни закони, разбиващи семейството и унищожаващи бъдещето на децата ни?

Ново престъпление срещу българската нация се подготвя с усиленото участие на моралните изверги от БХК. От анти-българската организация упорито лобират за приемането на нов Закон за детето, който на практика ще доведе до разбиване на хиляди семейства и масово развращаване на българските деца. От месеци неправителствени организации, отделни будни граждани и представители на православната църква, предупреждават за тази опасност. За момента правителството благоразумно се отказа от приемането на този закон. Но натискът от страна на подривни организации, като БХК се засилва. Крайно важно е хората да са информирани за това, какво представлява този Проектозакон и да бъдат бдителни, за да осуетят приемането му. Допуснем ли го, последствията ще са катастрофални.

Ето какво е становището, относно проектозакона на „Гражданска инициатива за семейството”:  „В обобщение – проектозаконът отнема граждански права; насърчава доносничеството, включително на деца против родителите им; въвежда фактическо самосезиране на социалните служби, които имат право еднолично да преценяват дали действията на родителите са в „най-добрия интерес на детето“ по произволен критерий; предписанията им са задължителни за родителите. Това е законообразна маска за едно фактическо беззаконие на изпълнителната власт на най-ниско ниво спрямо всички родители със смъртоносен потенциал за институцията на семейството и явна възможност за безпрецедентни по размер злоупотреби, корупция и престъпления. Подобен закон не може да бъде оправдан с никакви добри намерения, и по-специално чрез емоционалните теми за изоставените деца и за насилието срещу деца. Тези проблеми са от голям обществен интерес и значимост. Използването им обаче за прокарване на законопроект против семейството не само не помага за решаването на тези проблеми, но ще доведе до задълбочаването им, защото тези проблеми са именно резултат от липсата на държавна политика за подкрепа на семейството.” Пълният текст и анализ на проектозакона можете да прочетете тук. Организацията „Гражданска инициатива за семейството” е неформално обединение на граждани, родители и независими НПО-та, което включва и немалко юристи, компетентни по този въпрос.

Да видим какво е становището и на представители на Българската православна църква. Ето какво мисли отец Евгений от Сливен: „Имам чувството, че чл.28 ал.3 са го писали хора извратени – педофили и содомити (хомосексуалисти). Той гласи, че децата от предучилищна и училищна възраст ще учат сексуално и репродуктивно здраве. Представете си уважаеми родители, че Вашето дете, което посещава детска градина, след като се е върнало от там, започне да ви обяснява какво се крие в гащите на мама и татко, как изглеждат тези неща, и какви функции имат. Предполагам ще бъдете впечатлени. Това обаче е „малкото” зло. Има и по-голямо. Дипломираният развратител, ще му обясни, че има и друга страна. Освен че момче и момиче се обичат, може и момче с момче да се обичат, както и момиче с момиче, и че това е съвсем нормално. Ще представят много примери на „чичковци” и „лелки” известни и по-неизвестни, в телевизията, музикалния, филмовия шоубизнес, и системно ще ги убеждават, че това е правилно. И когато ги объркат тотално, и пази Боже, ви кажат, че харесват дете от техния пол, вие ще бъдете безсилни да направите каквото и да било. Защото чл.6 (забраната за дискриминация, която включва и сексуалната) от сегашния законопроект ги пази. И въпреки това, ако вие решите да направите нещо по въпроса, със сегашния законопроект чл.9 ал.4 и след това, чл.77 ал.2, ще ви отнемат децата, и ще ги дадат на приемни семейства и институции, където ще ги поощряват в това, което за вас е омразно. В същия законопроект се говори за обучение в тази насока в чл.27 ал.4 и 5.” Пълният текст на интервюто може да видите тук.   Законът прави възможно и санкционирането на родителите за това, че са завели детето си на църква, като глобите стигат 5000 лева.

Приеме ли се този законопроект, на практика ще се попречи на родителите да възпитават децата си в традиционен морал и ценности. Същевременно развращаването им от гей-активисти, пробутващи агресивна пропаганда на хомосексуализма, под формата на сексуално обучение е подкрепена. Както казахме и в началото – законопроекта ще спомогне и за разбиването на българското семейство. Тоест, няма да е преувеличено, ако кажем, че прилагането на подобен закон ще е директна форма на геноцид срещу населението на България! Ето за това се борят от БХК на практика! За пореден път призоваваме ДАНС и компетентните държавни органи да предприемат цялостно разследване на дейността на тази организация!

Призоваваме и всички българи внимателно да следят тези опити за прокарване на геноцидни закони, за да бъдат пресечени на време!