«

»

апр. 17

Още 10 000 нелегални имигранти нахлуват в България само през следващите месеци

нелегалниСамо през следващите няколко месеца се очаква да нахлуят нови 10 000 пришълци от Азия и Африка. Това призна не друг, а евродепутата от БСП Илияна Йотова. Данните са събрани от службите ни и са предсотавени на Европейския парламент. Опитът обаче показва, че подобни официални статистики са занижени.

Но дори и официално обявената бройка говори за нова пълномащабна инвазия. А този поток пришълци първо преминава през цедката на турските специални служби и бива внимателно насочван към страната ни с цел да я дестабилизира. За мащабите на новата инвазия е показателно и че само за миналия месец в съседна Гърция са нахлули над 6000 нелегални. Гръцките власти официално обявиха, че ситуацията е извън контрол и можем да очакваме, че ще последват сериозни мерки за ограничаване на потока. Което означава пренасочването му към Турция, а от там и към България. Така че очакванията за 10 000 наистина може да се окажат занижени.

Опита показва, че огромното мнозинство от тези хора разчитат на социалния паразитизъм и се отправят към Европа с идеята, че цял живот ще живеят на социални помощи. Радикалните ислямисти и потенциални джихадисти сред тях със сигурност няма да са малко на брой. И всички те ще бъдат хрантутени от българската държава, а вероятно и ще получат статут. Като последното означава, че дори да се измъкнат от страната ни и да отидат на Запад, ще бъдат отново връщани тук.

На фона на цялата мизерия в България и вече съществуващите сериозни проблеми, властите продължават да допускат тези пришълци. Така на практика те продължават да създават ислямистки анклави в Родината ни. Опасността за националната ни сигурност, която произтича от това е силно подценявана. И продължава да бъде подценявана, дори след като бе установено че на територията на България се прави опит за създаване на клон на „Ислямска държава“.