България

Още 10 000 нелегални имигранти нахлуват в България само през следващите месеци

Само през следващите няколко месеца се очаква да нахлуят нови 10 000 пришълци от Азия и Африка. Това призна не друг, а евродепутата от БСП Илияна Йотова. Данните са събрани от службите ни и са предоставени на Европейския парламент. Опитът обаче показва, че подобни официални статистики са занижени.

Но дори и официално обявената бройка говори за нова пълномащабна инвазия. А този поток пришълци първо преминава през цедката на турските специални служби и бива внимателно насочван към страната ни с цел да я дестабилизира. За мащабите на новата инвазия е показателно и че само за миналия месец в съседна Гърция са нахлули над 6000 нелегални. Гръцките власти официално обявиха, че ситуацията е извън контрол и можем да очакваме, че ще последват сериозни мерки за ограничаване на потока. Което означава пренасочването му към Турция, а от там и към България. Така че очакванията за 10 000 наистина може да се окажат занижени.

Опита показва, че огромното мнозинство от тези хора разчитат на социалния паразитизъм и се отправят към Европа с идеята, че цял живот ще живеят на социални помощи. Радикалните ислямисти и потенциални джихадисти сред тях със сигурност няма да са малко на брой. И всички те ще бъдат хрантутени от българската държава, а вероятно и ще получат статут. Като последното означава, че дори да се измъкнат от страната ни и да отидат на Запад, ще бъдат отново връщани тук.

На фона на цялата мизерия в България и вече съществуващите сериозни проблеми, властите продължават да допускат тези пришълци. Така на практика те продължават да създават ислямистки анклави в Родината ни. Опасността за националната ни сигурност, която произтича от това е силно подценявана. И продължава да бъде подценявана, дори след като бе установено че на територията на България се прави опит за създаване на клон на „Ислямска държава“.

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X