Чествания и възпоменания

Националисти почетоха годишнина от рождението на Левски в Карлово

БНС-Пловдив и "Кръв и чест" - България отбелязаха 172 години от рождението на Апостола

На 18 юли се навършиха 172 години от рождението на Васил Иванов Кунчев – Левски. Тази година за пръв път  двете  организации почетоха заедно Апостола  на свободата. На празненствата в Карлово участие взеха и представители от  БНС-Пазарджик и БНС-София.

За разлика от миналата година, този път пред паметника на Васил Левски нямаше много политици. За официалната част  дойдоха само президента Георги Първанов,  новият председател на Народното събрание Цецка Цачева и още един двама мухльовци, които по задължение бяха изпратени да представляват партийните си централи.

Псевдопатриотичната партия „Атака“ пък беше отсрамена от малка група заблудени патриотари, докато лидерът им  Волен Сидеров най-вероятно е отмарял със съпругата си Капка Георгиева в някой луксозен хотел в Гърция.

Нас разбира се всичко това не ни изненадва, защото изборите токущо отминаха и на родните политически помияри  вече не им е необходимо да се правят на патриоти, защото до следващия парламентарен вот има цели 4 години.

В края на честването по един представител от БНС/ГВАРДИЯ и един от „Кръв и чест“ съвместно поднесоха венец на паметника на Апостола.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X