«

»

юни 13

Морални уроди пращат на прокурор отец Евгений

 Отец Евгений Сливен  От информационните сайтове днес научаваме за поредното нагло изстъпление на кривозащитниците, вилнеещи в Родината ни. Съвсем очаквано, и този път инициативата идва от печално известния (анти-)Български хелзински комитет. Новата жертва на кресливите поборници за неправда и разруха е един православен свещеник. Става въпрос за отец Евгений, който имаше смелостта да заеме достойна позиция срещу извращението наречено „София гей прайд”. Той призова всеки, който се счита за българин и християнин, да се противопостави на това безумие. Според него, удачен вариант за протест е замерянето с камъни. В интервю за вестник „Стандарт” отеца казва и какво е библейското наказание за тези, които посягат на децата и ги подтикват към разврат, цитирайки Мат. 18:6 („който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре да му надянат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морската дълбочина”). По думите му кметовете и министрите, които допускат подобни прояви заслужават това наказание.

     Тази достойна позиция на свещеника не остана незабелязана от анти-българските кръгове и тяхната реакция не закъсня. С пяна на устата, кривозащитници ревнаха срещу „наглостта” на „попа” да брани децата от домогванията на гей-активистите. Явно почуствали се силни и от подкрепата на недоразумението Уорлик (незнайно как станало американски посланик), решиха да стигнат до крайност – сезират прокуратурата срещу свещенослужител на Българската православна църква. Точно така, отеца ще трябва да отговаря за това, че си позволява да е християнин и да цитира библията. И не само това, но къневци и подобни стигат до там в безочието и наглостта си, че дори призовават Църквата да накаже отеца заради тази му „волност”.

   И все пак, защо се прицелиха точно в отец Евгений? Причината не е просто в това му изказване. Отец Евгений е избран като символ. Символ, на всичко онова, срещу което хелзински комитети, отворени общества и всички други, пълчища и легиони от либерал-толерастки и анти-човешки организации се борят. А то е  – вяра, здрав морал и силен национален дух. И не на последно място, отеца е един от малкото хора днес, създал истинско традиционно българско семейство – баща е на осем деца. Такива хора днес са обявявани за престъпници и са подложени на репресии.

    А който иска да разбере повече за  опасността, за която не само отеца предупреждава, може да прочете статията на нашите приятели от bgvox тук.