БългарияНачална страица

Морални уроди пращат на прокурор отец Евгений

 Отец Евгений Сливен  От информационните сайтове днес научаваме за поредното нагло изстъпление на кривозащитниците, вилнеещи в Родината ни. Съвсем очаквано, и този път инициативата идва от печално известния (анти-)Български хелзински комитет. Новата жертва на кресливите поборници за неправда и разруха е един православен свещеник. Става въпрос за отец Евгений, който имаше смелостта да заеме достойна позиция срещу извращението наречено „София гей прайд”. Той призова всеки, който се счита за българин и християнин, да се противопостави на това безумие. Според него, удачен вариант за протест е замерянето с камъни. В интервю за вестник „Стандарт” отеца казва и какво е библейското наказание за тези, които посягат на децата и ги подтикват към разврат, цитирайки Мат. 18:6 („който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре да му надянат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морската дълбочина”). По думите му кметовете и министрите, които допускат подобни прояви заслужават това наказание.

     Тази достойна позиция на свещеника не остана незабелязана от анти-българските кръгове и тяхната реакция не закъсня. С пяна на устата, кривозащитници ревнаха срещу „наглостта” на „попа” да брани децата от домогванията на гей-активистите. Явно почуствали се силни и от подкрепата на недоразумението Уорлик (незнайно как станало американски посланик), решиха да стигнат до крайност – сезират прокуратурата срещу свещенослужител на Българската православна църква. Точно така, отеца ще трябва да отговаря за това, че си позволява да е християнин и да цитира библията. И не само това, но къневци и подобни стигат до там в безочието и наглостта си, че дори призовават Църквата да накаже отеца заради тази му „волност”.

   И все пак, защо се прицелиха точно в отец Евгений? Причината не е просто в това му изказване. Отец Евгений е избран като символ. Символ, на всичко онова, срещу което хелзински комитети, отворени общества и всички други, пълчища и легиони от либерал-толерастки и анти-човешки организации се борят. А то е  – вяра, здрав морал и силен национален дух. И не на последно място, отеца е един от малкото хора днес, създал истинско традиционно българско семейство – баща е на осем деца. Такива хора днес са обявявани за престъпници и са подложени на репресии.

    А който иска да разбере повече за  опасността, за която не само отеца предупреждава, може да прочете статията на нашите приятели от bgvox тук.

Подобни статии

Коментара

  1. И са кво излиза. Че който иска да служи на Бога разни хомо монаси го правят на луд….

  2. Всъщност все тая ми е. БПЦ и без друго си е една ченгераска структура.

 1. Отец Евгений е един истински борец за чисто православие в християнска България.
  Призовавам всички нормални българи да се обявят в негова защита и против легиона на извратени слуги на рогатия и проводници на неговите бесове!

 2. Тези от АНТИ-БХК трябва най-накрая да им се завре главата в задника.

 3. "Който от вас е без грях нека пръв хвърли камък върху нея", Исус.
  Всички извенъж ставате праведни, когато става дума за омраза. Чета разни коментари, смърт за педалите, бесилки, не знам си какво… А една от божите заповеди "Не убивай" явно се отнася само за хетеросексуалните хора.
  „Не съдете за да не бъдете съдени” (Мат. 7:1–5), всеки е такъв, какъвто трябва да бъде и е божие създание.
  Омразата обаче не идва от Бог. Това си е чисто човешко качество.
  И когато мразите някого и искате да заличите него, общост или народ, не намесвайте Бог. Той няма нищо общо с човешката ви злоба. Веднъж се плаща за сторено зло, втори път се плаща за това, че се извършва зло в негово име и трети път се плаща заради човека, на когото е направено зло.
  Къде са християнските добродетели?

  1. Аз не съм много праведен християнин, но искам да видя човешка справедливост за това отче. Циганите дето викат "Българите на сапун." си ядат кебапчетата и се еб*т по махалите, а този човечец да отива в затвора заради думите, от къде на къде!?

  2. Всеки трябва да си понесе последствията от прегрешенията. Тези цигани, които правят зло – ще понесат зло, дори да не е от официалната власт, която ги оправдава. Затова трябва силно гражданско общество, което да контролира властите, и там, където има несправедливост, ние, хората да я оправяме.
   Обществото сме тези, които трябва да контролират процесите градящи самите нас, уповавайки се било то на християнски или езически (традиционни) ценности.
   Циганите, погледнато реално са изостанал народ в развитието си. Не са приобщени към съвременните изисквания. Наша е отговорността да им помогнем да го направят, а за тези, които не искат – наше е задължението да ги отритнем. От селото, града и държавата си.
   Имаме закони, жалкото е, че самата власт не ги спазва. Щом е така, народа може да ги спази.

 4. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е СВЕЩЕННИК,НО ОТ ТАКЪВ ЧОВЕК ,КАЗАНОТО ЗВУЧИ ПО -ДОСТОВЕРНО И УБЕДИТЕЛНО ,А ТОВА,ЧЕ В ЖЕЛАНИЕТО ДА ПРЕДПАЗИ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ОТ ПОСЕГАТЕЛСТВАТА НА АМОРАЛНО И НЕБОГОУГОДНО ПОВЕДЕНИЕ,НИЩО ЧУДНО ДА ГО ДАДАТ КУРБАН ПОПОВЕТЕ,ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ГО ЗАЩИТИМ И ПРЕДПАЗИМ НИЕ ОТ ФБ,ТАКА КАТО, У НАС- СВЕСТНИТЕ СЧИТАТ ЗА ЛУДИ!!!

 5. Тука в България хората като Отец Евгений и всички свестни, нормални и добри българи са нищо повече от едни виновни човеци който хранят държавата и работят за точно тези кривозащитници и атибългари !!!В България на мода са ПЕДЕРАСИТЕ , ГЕЙОВЕТЕ и ЦИГАНИТЕ но не честните и нормалните българи …… ДА ВИ Е*А МАЙКАТА на гей-активистите и либерал-толерастки и анти-човешки организации , за трепанете сте всички педераси и цигани !!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
X