България

Закриването на КЗД трябва да е само началото

Цяла седмица не стихна сканадала, предизвикан от безумния доклад на Комисията за защита от дискриминацията (КЗД), предписващ цензура върху Ботев, Вазов и други политически некоректни български автори. Като резултат от него, съвсем естествено се роди и предложението, този вреден държавен орган да бъде закрит. Ние от БНС напълно подкрепяме тази идея, тъй като е най-логичното действие, което трябва да се предприеме, след този пореден анти-български акт на Комисията. За съжаление, дори и сега, надали ще се намери капка благоразумие в дебелите глави на отговорните фактори, за да направят нещо толкова необходимо. Но рано или късно, ще дойде време, когато подобни институции ще бъдат ликвидирани, а на лицата, работили срещу интересите на българската нация, ще бъде търсена съдебна отговорност.

КЗД обаче е само част от целият проблем. Подобни нелепи структури са само фасадата. Със закриването на една, въпроса няма да се реши. Такива държавни и неправителствени агенции и агенцийки, организации и организацийки са пипалата на едно чудовище – института „Отворено общество” на Дьорд Шорош. Целта на тази централа е унищожението на нациите и националните държави и атомизирането на обществата, посредством налагането на идеите на мултикултурализма, неолиберализма и политическата коректност. Все производни на разрушителната марксистка идеология. Целта – подготвяне на почвата за нов световен ред.

В тази връзка, проучването на КЗД (в дъното на което се разбра, че е „Отворено общество”), е само сондиране на нагласите. Трябваше да се разбере, до колко толерастката пропаганда е повлияла на децата и до колко обществото е готово да приеме още по-абсурдните ѝ измерения. За щастие, резултатите не са никак приятни за враговете на България. Оказа се, че българските деца са доста неподдатливи на  опитите да бъдат превърнати в слабоумни толерасти. В проучването на КЗД, „експертите” се вайкат, че българчетата твърдели, че има крадливи цигани и считали, че да си гей е откачено. За продажниците е страшно, че децата, въпреки постоянното облъчване, показват, че мислят самостоятелно и предпочитат традиционните ценности. Острата обществена реакция срещу доклада на Комисията също е нещо положително. Въпреки насила натрапваните ни от години абсурдизми на политическата коректност, народа ни показа, че посегателствата върху светините ни са недопустими. А настроенията срещу тези нови тоталитарни идеологии в опаковка на толерантност тепърва ще се засилват.

Краят на политическата коректност и мултикултурализма наближава. Прекалено са абсурдни за да просъществуват още дълго. Също като болшевизма. И когато дойде време, да се търси сметка за щетите, за действията си ще отговарят, както от КЗД, така и от „Хелзинския комитет”, „Отворено общество” и всякакви подобни кривозащитни, репресивни организации.


Подобни статии

Коментара

  1. Ха, ха…и какво се оказа.Нео-либерализма се оказа другата страна на болшевишката монета.Същите методи за промиване на мозъка, същата цензура и забрана на свободата на словото и съвестта.Каква пародия, тези мракобесници се наричат либерали.Какво общо може да имат със свободата?

  2. КЗД трябва светкавично да бъда закрита. Има правни способи, чрез които да се види кои средства са получени и изхарчени от нея неправомерно. А след това – да се поиска възстановяването им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X