«

»

авг. 19

Закриването на КЗД трябва да е само началотоЗакриването на КЗД трябва да е само началото

Цяла седмица не стихна сканадала, предизвикан от безумния доклад на Комисията за защита от дискриминацията (КЗД), предписващ цензура върху Ботев, Вазов и други политически некоректни български автори. Като резултат от него, съвсем естествено се роди и предложението, този вреден държавен орган да бъде закрит. Ние от БНС напълно подкрепяме тази идея, тъй като е най-логичното действие, което трябва да се предприеме, след този пореден анти-български акт на Комисията. За съжаление, дори и сега, надали ще се намери капка благоразумие в дебелите глави на отговорните фактори, за да направят нещо толкова необходимо. Но рано или късно, ще дойде време, когато подобни институции ще бъдат ликвидирани, а на лицата, работили срещу интересите на българската нация, ще бъде търсена съдебна отговорност.

КЗД обаче е само част от целият проблем. Подобни нелепи структури са само фасадата. Със закриването на една, въпроса няма да се реши. Такива държавни и неправителствени агенции и агенцийки, организации и организацийки са пипалата на едно чудовище – института „Отворено общество” на Дьорд Шорош. Целта на тази централа е унищожението на нациите и националните държави и атомизирането на обществата, посредством налагането на идеите на мултикултурализма, неолиберализма и политическата коректност. Все производни на разрушителната марксистка идеология. Целта – подготвяне на почвата за нов световен ред.

В тази връзка, проучването на КЗД (в дъното на което се разбра, че е „Отворено общество”), е само сондиране на нагласите. Трябваше да се разбере, до колко толерастката пропаганда е повлияла на децата и до колко обществото е готово да приеме още по-абсурдните ѝ измерения. За щастие, резултатите не са никак приятни за враговете на България. Оказа се, че българските деца са доста неподдатливи на  опитите да бъдат превърнати в слабоумни толерасти. В проучването на КЗД, „експертите” се вайкат, че българчетата твърдели, че има крадливи цигани и считали, че да си гей е откачено. За продажниците е страшно, че децата, въпреки постоянното облъчване, показват, че мислят самостоятелно и предпочитат традиционните ценности. Острата обществена реакция срещу доклада на Комисията също е нещо положително. Въпреки насила натрапваните ни от години абсурдизми на политическата коректност, народа ни показа, че посегателствата върху светините ни са недопустими. А настроенията срещу тези нови тоталитарни идеологии в опаковка на толерантност тепърва ще се засилват.

Краят на политическата коректност и мултикултурализма наближава. Прекалено са абсурдни за да просъществуват още дълго. Също като болшевизма. И когато дойде време, да се търси сметка за щетите, за действията си ще отговарят, както от КЗД, така и от „Хелзинския комитет”, „Отворено общество” и всякакви подобни кривозащитни, репресивни организации.