«

»

апр. 25

Български национален съюз започва подписка срещу гей парада

noprideЧленове и симпатизанти на Български Национален Съюз ще проведат акция по събиране на подписи срещу ежегодната проява на сексуална извратеност, натрапвана ни като парад по централни софийски улици. Сборището на содомити шества из града ни вече няколко поредни години, под благосклонния поглед на Столична община. Нашите приятели от Сдружението на българските футболни привърженици подеха кампания срещу това агресивно натрапване на хомосексуална пропаганда. Целта е да се покаже, че огромното мнозинство от българския народ е твърдо против тази солидно финансирана от чужбина, налагана ни от външни сили, проява, отричаща изконните български ценности.

В кампанията срещу гей парада взеха дейно участие националисти от много български градове. На 26.04.2013 (петък) Български Национален Съюз слага началото на едноседмична акция за събиране на подписи в центъра на София. Тя ще се проведе на площад Славейков  (точно до паметника на баща и син Славейкови), като пункта ще е активен от 10:00 до 17:00 часа.

БНС приканва всеки истински българин да подкрепи подписките в цялата страна. Ако не искаме утре содомити свободно да осиновяват български деца и да заливат подрастващите в училища и детски градини с хомосексуална пропаганда, ако не искаме да се отприщи нова вълна от хора с всевъзможни сексуални отклонения, налагащи ни разбиранията си и превръщащи страната ни в нов Содом и Гомор, то трябва да окажем отпор. Подобни домогвания трябва да бъдат пресечени в зародиш.

Ако сега потънем в бездействие, утре нашите деца ще са потърпевши!