«

»

ное. 09

Ахмед Доган и Волен Сидеров са двете лица на една и съща монета

Ахмед Доган - враг на родинатаДПС и Ахмед Доган не са гаранти, а заплаха за етническия мир

Днес  пред централата на ДПС в столицата БНС/ГВАРДИЯ проведе импровизирана пресконференция. Националистите обявиха, че изявленията, които Боян Расате ще направи са провокирани от празното говорене на казионните политици и цялостното неразбиране в обществото и политиката на проблемите с малцинствата и с етническия мир.

ДПС и Ахмед Доган не са гарант за етническия мир, защото този процес е двупосочен и изисква диалог и разбиране на двете страни – както от Българите, така и от малцинствата. За тези 20 години обаче заслугите на българската страна за запазването на етническия мир нито се коментират, нито се оценяват.

ДПС и Ахмед Доган не защитават интересите на турското малцинство, защото 20 години след началото на т. нар. демократични промени в огромната си част електората на тази партия продължава да е беден и да се труди по 15 часа на ден. В това време политическите представители на това малцинство тънат в разкош и богатство.

ДПС и Ахмед Доган нямат правото да говорят от името на това малцинство, защото самите те не произлизат от средите на своите избиратели, а са спуснати да управляват тази партия и да създават етническа нестабилност от хора враждебни на България и Българския народ.

Съвсем погрешно вниманието на обществото се насочва към това, че Ахмед Доган бил богат и разполагал с подкрепата на безброй фирми. Всичко това би трябвало да представлява интерес не за обществото и политиците, а за прокаратурата, данъчните и други разследващи органи.

Проблемът не е в парите на Ахмед Доган, а в това как е забогатял. Именно върху това трябва да се постави акцент, но не се прави, защото не само той, но и една огромна част от политиците от всички политически партии са придобили парите си като него.

Ето кое не е редно:

Ахмед Доган е превърнал политиката в бизнес и това не е редно.

Ахмед Доган е изпратен от своите избиратели да защитава техните интереси, а не да прави пари.

Ахмед Доган има поведение, което противоречи както на светския морал, така и на религиозните норми записани в Корана. Противно на мюсолманските предписанията да се живее скромно и благочестиво, Доган е тяхна пълна противоположност.

Етническият мир е нещо важно и много крехко. Българи и турци, обаче не се нуждаят от посредници като Доган и Волен, които са две страни на една и съща монета. Тези хора се хранят от етническото противопоставяне и политически консумират натрупващата се омраза за личен интерес.

Привилегиите основани на принадлежност към определена малцинствена група трябва да се отнемат, защото само когато всички са равни пред Закона може да има справедливост, а оттам и етническо спокойствие.

Всеки, който спекулира с етническия мир, трябва да бъде наказан най-строго!

Ахмед Доган е опасен за етническия мир, трябва час по-скоро да бъде отстранен от политиката.

„Ние, БНС/ГВАРДИЯ, сме говорители на цялото Българско общество“, заяви още Расате, „защото ние защитаваме интереса както на Българите, така и на турците и на другите малцинства. Ние милеем за България и всичко, което правим го правим с грижа за бъдещето на нашето Отечество.“

„Ето защо не можем да си позволим да говорим необмислено по въпросите свързани с етническия мир, както си позволяват някои добре познати палячовци и престъпници“, допълни още той.

Извод от всичко казано е, че гаранти за етническия мир са преди всичко Българите и в частност националистите, които най-добре си дават сметка какви последствия може да предизвика всеки необмислен ход от наша страна.

В заключение БНС/ГВАРДИЯ добавиха:

Малцинствата се нуждая и зависят от Българското мнозинство, а не обратното. Българската държава и Българските институции дават препитание на малцинствата, макар че лесно биха могли да намерят за същата работа ниско платени чуждестранни работници от Третия свят.
Политическите представители на малцинствата да не размахват заплашително пръст, защото в случай, че етничският мир бъде нарушен, в  такъв конфликт най-много ще пострадат малцинствата.

От 20 години в Българската политика се случват странни и ненормални неща, и макар Българинът да е изключително търпелив и толерантен, всичко има своите граници.

От БНС/ГВАРДИЯ предупредиха, че днешните казионни политици си играят с огъня и политиката им е вредна и опасна. Едно е ясно, ако политиците не променят поведението и политиката си, в България ще избухне пожар с непредвидими последици.